Продавам фиат браво 2.0 20V-Едно бутало стърчи от картера147Hp1997г.2 вратиКлиматикЛяти джантиЕл.огледалаЕл.стъклаЦентрално2 AirbagsABSХидравликаЧупещ воланНов вностелефон за връзка-0888066013-Владо или на личниПРОДАДЕНИ НЕЩА : - преден капак- централна конзола - прагове - спойлер 5-та врата- стойка ляво огледало - предна броня - антена- фарове 2 бр.- копче ел.прозорец дясно - носачи задни - предно стъкло- външна дръжка , дясна врата- волан- стъоков мотор- подкалник преден десен- огледало дясно- задна бронп- колан шофьорски- клаксон- - колектор багажник- калник ляв- копчета халогени - стъкло трета врата- машинка дясна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Браво 2.0 20v HGT-На части
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Предната броня е потрошена,праговете са здрави(Отдолу имат счупено)цената им е 50лвКолега KACI значи това браво наистина го продавах преди време,и наистина го продадох в деня в които искаше бронята,по стечение на обстоятелствата пак е при мен и пак е на части защо е при мен вече не е твоя работа,а забравих да кажа че не си разкарвал никои а просто човек от костенец ми се обади и по телефона му обясних че колата се продава в момента,така или иначе и тая броня замина и вече имам 2 счупени ела да ти ги подаря
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар