продавам оригинален касетофон за фиат мареа, перфектен без забележки цена 60лв.пращам с куриер...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Касетофон за мареа
Collapse
X
-
u_bo
-
Не им обръщай внимание просто са много злобни и без пукната пара!Това не е обида,това е факт! :DFIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
ре
Много поздрави на злобарите!Ако нямате интерес ,моля не се бъркайте-не съм ви молил за нищо!50лв за касетофона в това състояние е съвсем нормална цена.Само пластмасовия преходник за нормален ти струва 30лв.Криза не криза-хляб не иска.Колегата който ми продава неговия за 10лв,да разгледа снимките добре и ако неговия е в това състояние да ми го прати-копувам го!Ако е пооръбан тук -там дай го на някой джамбазин,който гледа само най- евтиния начин да си запуши дупката.Нищо лично,поздрави на всички и весели празници!!!
Коментар
-
Колега, тук няма значение състоянието - това просто е моралноостаряла техника. Аз миналата година си взех чисто нов от колегата, дето ги предлагаше с гаранцията, за 55 лева, така че тази цена, дето я предлагаш, е изостанала във времето поне с три години. Правилно ти казват колегите, че трябва да се радваш, ако някой изобщо прояви интерес и да му го даваш дори и за 20 лева - това е пределна цена за такава архаична техника.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Колега, тук няма значение състоянието - това просто е моралноостаряла техника. Аз миналата година си взех чисто нов от колегата, дето ги предлагаше с гаранцията, за 55 лева, така че тази цена, дето я предлагаш, е изостанала във времето поне с три години. Правилно ти казват колегите, че трябва да се радваш, ако някой изобщо прояви интерес и да му го даваш дори и за 20 лева - това е пределна цена за такава архаична техника.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
ре
Много весело,чакайте колегата да ви внася нови тогава.Някой бил купил някога за няколко....Еми вземете си и сега бе!Няма....Сега сериозно,моля всички колеги които са си купили нови касетофони да не серат повече в темата.Не съм молил никой за експертното му мнение.Като му мине времето модераторите ще изтрият темата,можете да се зачешете с някой друг после,ако вие скучно.Нищо лично,успех на всички!
Коментар
-
Re: ре
dido25 написа:Колегата който ми продава неговия за 10лв,да разгледа снимките добре и ако неговия е в това състояние да ми го прати-копувам го!Ако е пооръбан тук -там дай го на някой джамбазин
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар