Колеги, оставете моля Ви колегата dido25 да си продава касетофона за колкото иска. Той е продавач и сам си определя цената. Той търси обявената цена и не е готов (поне за момента) да се раздели за по-малка сума. След време ако реши сам ще намали цената. Вие му дадохте съвет и го насочихте каква е реалната цена втора ръка. Той ако иска ще се вслуша във вашите препоръки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Касетофон за мареа
Collapse
X
-
u_bo
daley написа:Колеги, оставете моля Ви колегата dido25 да си продава касетофона за колкото иска. Той е продавач и сам си определя цената. Той търси обявената цена и не е готов (поне за момента) да се раздели за по-малка сума. След време ако реши сам ще намали цената. Вие му дадохте съвет и го насочихте каква е реалната цена втора ръка. Той ако иска ще се вслуша във вашите препоръки.
Коментар
-
бакеро написа:ха сега и аз доста късно но да попитам стоили още тоя касетофон и от кой модел е аз търся тоя дето се оправлява от воланаFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
u_bo написа:daley написа:Колеги, оставете моля Ви колегата dido25 да си продава касетофона за колкото иска. Той е продавач и сам си определя цената. Той търси обявената цена и не е готов (поне за момента) да се раздели за по-малка сума. След време ако реши сам ще намали цената. Вие му дадохте съвет и го насочихте каква е реалната цена втора ръка. Той ако иска ще се вслуша във вашите препоръки.
Коментар
-
naskobg написа:u_bo написа:daley написа:Колеги, оставете моля Ви колегата dido25 да си продава касетофона за колкото иска. Той е продавач и сам си определя цената. Той търси обявената цена и не е готов (поне за момента) да се раздели за по-малка сума. След време ако реши сам ще намали цената. Вие му дадохте съвет и го насочихте каква е реалната цена втора ръка. Той ако иска ще се вслуша във вашите препоръки.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар