Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хубави АЛЕСИО 15", 4х98 + гуми + дълги болтове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хубави АЛЕСИО 15", 4х98 + гуми + дълги болтове

Реших да се стегна и да сменя колата. За това вече тези бижута не са ми необходими Давам ги комплект с две нови гуми, две са подарък, и 16бр. дълги болтове Джантите не са нови имат ЛЕКИ ожулвания, и на една има леко криво(на снимката се вижда колко е кривото)......За заинтересованите може коментар най-добре на място.Гумите са с размери 2бр. 185/55/15(корморан почти нови са) и другите 195/50/15(мишелин енерджи имат граифер но са мн. стари) wink Цена 450 лева Телефон: 0888/894645 или на лс Ето и някоя друга снимка за да се добие представа Хубавите гуми който са почти нови
    Tipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....

Приемаш ли бартери.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
      Приемаш ли бартери.
      Бартери само за 14"..... дай на ЛС Айде бе хора тия жанти на некоя брадва или марея ще изкъртят Пробвани са на 146 или 145(тая седана) бяха УНИКАЛНИ :D

Коментар

колега бартер за 14" на 3 месеца от магазина с гуми....http://img.data.bg/i.php?show=125181...ow=1179646#img

Коментар

Ако реша да ги взема ще ги пратиш ли по куриер с наложен платеж?
          KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
          Land Rover Discovery 2.5TD '94
          EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
          EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
          EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
            Ако реша да ги взема ще ги пратиш ли по куриер с наложен платеж?
            Даже ако съм свободен в неделя мога и да ти ги докарам, имам път към Благоевград.......Дай на лс да видиме кво ще се разберем, или звънни да видиме Нова цена 430 лева Коментари и критики(спам) приемам всякакви

Коментар

Бартерите за сега отпадатЦената пада 400 лева При интерес мога да покажа и документа за двете гуми, кога са закупени и колко пари струват

Коментар

път към София имаш ли?

Коментар

svere написа:
                  път към София имаш ли?
                  Всеки ден от седмицата + събота....ама звънни да се разберем най-добре.Неделя също ми е удобно, ако си мераклия .

Коментар

тцтцтц вярно че ги продавам през куц сезон ама мислих че няма да се налага да ги подарявам.....400 лева и ако няма интерес Ще стане лошо Аз съм ги купил на 450 лева джантите + 4 гуми неставащи за нищо и съм купил две гуми за 220 лева Мисля че цената е повече от добра, а и ако ми трябваха нямаше да ги продам никога

Коментар

Re: Хубави АЛЕСИО 15", 4х98 + гуми + дълги болтове

Харесват ми джантичките :D
                      Vankata_84 написа:
                      една има леко криво(на снимката се вижда колко е кривото)......[/img]
                      На коя от снимките се вижда кривината на джантата?Като цяло каво им е състоянието? За изправяне, заварки и т.н

Коментар

Колега,дай още инфо за ЕТ и ширина на джантите.Аз проявявам интерес,но си ми много далече и не знам какво да правя.
                        еx-fiat bravo 1.6 16V
                        now-fiat marea 1.8 16V

Коментар

Много си ми далече колега иначе веднага щях да ги взема.
                          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Мерси колеги....Значи ЕТ 43 като може да варира(има едни гривни от вътрешната страна на джантата и с тях централния отвор става по-голям)7J е ширината на джантите...Давам ги със забележките че има ЛЕКО криво, но то не трябва да ви притеснява. Не искам да ги изправям зада може куповачът да си прецени какво си е купил. А кривото е на втората снимка от ляво на дясно на 3-тата джанта Има едно момче което проявява интерес ако не се обади до утре както сме се разбрали мога да пращам по куриери

Коментар

Продадени, ще красят една Брава :D ...Да са честити на собсвеника...Най-важното и двамата сме доволни

Коментар

Working...
                              X