Реших да се стегна и да сменя колата. За това вече тези бижута не са ми необходими Давам ги комплект с две нови гуми, две са подарък, и 16бр. дълги болтове Джантите не са нови имат ЛЕКИ ожулвания, и на една има леко криво(на снимката се вижда колко е кривото)......За заинтересованите може коментар най-добре на място.Гумите са с размери 2бр. 185/55/15(корморан почти нови са) и другите 195/50/15(мишелин енерджи имат граифер но са мн. стари) wink Цена 450 лева Телефон: 0888/894645 или на лс Ето и някоя друга снимка за да се добие представа Хубавите гуми който са почти нови
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубави АЛЕСИО 15", 4х98 + гуми + дълги болтове
Collapse
X
-
колега бартер за 14" на 3 месеца от магазина с гуми....http://img.data.bg/i.php?show=125181...ow=1179646#img
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Ако реша да ги взема ще ги пратиш ли по куриер с наложен платеж?Tipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....
Коментар
-
тцтцтц вярно че ги продавам през куц сезон ама мислих че няма да се налага да ги подарявам.....400 лева и ако няма интерес Ще стане лошо Аз съм ги купил на 450 лева джантите + 4 гуми неставащи за нищо и съм купил две гуми за 220 лева Мисля че цената е повече от добра, а и ако ми трябваха нямаше да ги продам никогаTipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....
Коментар
-
Мерси колеги....Значи ЕТ 43 като може да варира(има едни гривни от вътрешната страна на джантата и с тях централния отвор става по-голям)7J е ширината на джантите...Давам ги със забележките че има ЛЕКО криво, но то не трябва да ви притеснява. Не искам да ги изправям зада може куповачът да си прецени какво си е купил. А кривото е на втората снимка от ляво на дясно на 3-тата джанта Има едно момче което проявява интерес ако не се обади до утре както сме се разбрали мога да пращам по куриериTipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар