Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

OZ 15-ки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе много ми харесват и парите ги имам вече , ама като знам , че някоя сутрин може да осъмна и колата ми да е върху тухли.... това ме спира само.

Коментар

За това има КАСКО колега
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Доколкото знам повечето застрахователни компании не включват летите джанти в каското , защото може да си ги откраднеш сам .. поне така са ми казвали. На един съсет от блока му откраднаха джантите и гумите на една А4 (с пълно каско) и не са искали да му ги платат от застраховката..

Коментар

Абсолютна глупост е това. Аз новите джанти даже си ги дозастраховах. Е вярно, че пича ми е познат, но мисля че няма значение това.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

hwarang написа:
            Доколкото знам повечето застрахователни компании не включват летите джанти в каското , защото може да си ги откраднеш сам .. поне така са ми казвали. На един съсет от блока му откраднаха джантите и гумите на една А4 (с пълно каско) и не са искали да му ги платат от застраховката..
            Пазарувай и нему мисли офертата е ок а и има секретни болтове за тая работа. Хайде че нещо много спам стана.

Коментар

hwarang написа:
              Пазарувай и нему мисли офертата е ок а и има секретни болтове за тая работа. Хайде че нещо много спам стана.

Коментар

аиде никои ли не иска хубави капли

Коментар

колега дай тел или скайп дасе разберем за джантите

Коментар

Working...
                  X