В много добро състояние са, скоро ги бронзирах и са все още свежи! Единият е драснат по ръба, вижда се на снимките. Цена - 40 лв. 088 774 75 12 или ЛС
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тасове 14"- продадени
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги ,ама Вие май не знаете едни оригинални тасове какво представляват!?Едни хубави тасове си струват парите! Пък и тези са с хубав вид!Оригиналните тасове са по-пластични от тези за 20 лева ,тези евтините се чупят много лесно!Животът на оригиналните е няколко години ,нещо с което другите не могат да се похвалят!Казвам го от личен опит!Успех с продажбата колега ,тасовете си струват парите!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Колеги ,ама Вие май не знаете едни оригинални тасове какво представляват!?Едни хубави тасове си струват парите! Пък и тези са с хубав вид!Оригиналните тасове са по-пластични от тези за 20 лева ,тези евтините се чупят много лесно!Животът на оригиналните е няколко години ,нещо с което другите не могат да се похвалят!Казвам го от личен опит!Успех с продажбата колега ,тасовете си струват парите!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Predatorsi написа:Колеги ,ама Вие май не знаете едни оригинални тасове какво представляват!?Едни хубави тасове си струват парите! Пък и тези са с хубав вид!Оригиналните тасове са по-пластични от тези за 20 лева ,тези евтините се чупят много лесно!Животът на оригиналните е няколко години ,нещо с което другите не могат да се похвалят!Казвам го от личен опит!Успех с продажбата колега ,тасовете си струват парите!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
И аз имам такива като горе на снимката.......но си взех допълнителни джанти за зимата за отпреде... и те по издадени... чак след това го усъзнах и на тях не влизат тия красиви тазове...затова се принудих да отида и да си зема 4 таза комплект за 15 лв... имат фаца но до кога ще издържат...иначе тазовете са перфектни имам такива на терасата мно красивиуспех колега
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар