Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.6 16v на части промоция !!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нямам колега съжелявам

Коментар

Коментар

Коментар

Здрасти колега, имаш ли лайсната на шофьорската врата и ако имаш термостата с датчиците по него в какво състояние е и цена. :D
          Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

Коментар

лайсна

имам само лайсната но е деформирана леко незная дали ще може да се изправи

Коментар

ще можеш ли да ми изпратиш снимка да я видя и цена да ми кажеш и ако става ще я взема.
              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

Коментар

ivandd написа:
                Здрасти колега, имаш ли лайсната на шофьорската врата и ако имаш термостата с датчиците по него в какво състояние е и цена. :D
                Колега ivandd здравей, виждам че се интересуваш от термостата и датчиците по него. Като съвет ти го казвам, не си купувай това настаро защото не се знае в какво състояние са (не че имам нещо против колегата който продава частите). Във Вантотрейд смяната на термостата е 142лв. с ДДС , термостат BEHR и работа + 6м. гаранция. Защото охледителната система е доста сложна (колкото и странно да звучи) и да не направиш като мен, да ти изтече водата (от едно леко вдигане на температурата, 5мм. над средата но преди червената зона, и ми протече водната помпа-явно е била за смяна). Смяната на датчика на вентилатора на радиатора, за 1-ва и 2-ра степен е 50лв., датчик и работа + 6м. гаранция. Сега (да чукна на дърво) , стрелката се движи в интервала 1мм. над средата и 2мм. под средата. 3мм. под средата застава когато карам на дълъг път, независимо дали е лято или зима. Като за движението на стрелката ми казаха в сервиза преди да го сменят и така наистина си работи. Всичките части са оригинални. Надявам се да съм ти бил полезен със съвета. Успех

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

ооооо криза криза

Коментар

Коментар

някой има ли на идея на какво се дължи тоя застой

Коментар

Коментар

Колега имаш ли клечката за аварийно теглене? Не е точно част ама да питам .

Коментар

Working...
                                X