Темпрата е без климатик,1990г.,засега всичко си е по нея.В Неделя мисля да започна да свалям това-онова от нея.Освен двигателя,всичко друго по нея си е горе-долу добре.Има и газова БРЦ ц бутилка40л.Спирачките даже са много добре.Моторчето за празния ход е ново.Засега-това е.Ще кача и снимки до ден-два.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Темпра 1.8i.e. на части
Collapse
X
-
Re: Продавам Темпра 1.8i.e. на части
spas4o написа:Темпрата е без климатик,1990г.,засега всичко си е по нея.В Неделя мисля да започна да свалям това-онова от нея.Освен двигателя,всичко друго по нея си е горе-долу добре.Има и газова БРЦ ц бутилка40л.Спирачките даже са много добре.Моторчето за празния ход е ново.Засега-това е.Ще кача и снимки до ден-два.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Продавам Темпра 1.8i.e. на части
stef написа:spas4o написа:Темпрата е без климатик,1990г.,засега всичко си е по нея.В Неделя мисля да започна да свалям това-онова от нея.Освен двигателя,всичко друго по нея си е горе-долу добре.Има и газова БРЦ ц бутилка40л.Спирачките даже са много добре.Моторчето за празния ход е ново.Засега-това е.Ще кача и снимки до ден-два.
Коментар
-
Явор Митев
Колега, трябва ми волана, само волана-тялото. Какви пари му искаш....и въобще, прати ми един мобиларен на ЛС да си поприказваме малко с тебе...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар