Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea 2.4TD на части

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Коментар

Коментар

Колега трябва ми датчика на газта. http://pics.data.bg/categories/1/%D0...f657a613ac/tps или http://pics.data.bg/categories/1/%D0...potenciometer1
          Marea1.9TD100 1997

Коментар

добре де ама моята като е пет-цилидровата дали е същия тоя потенциометър???

Коментар

Има голяма вероятност да е същия.Има и снимка, някой да каже.Можеш да погледнеш поне външно дали си прилича.
              Marea1.9TD100 1997

Коментар

ок ще погледна моя и ше ти пиша на лично

Коментар

Ако имаш възможност снимай.
                  Marea1.9TD100 1997

Коментар

Трябва ми букса на четириточковия контакт на багажника на Бравата. Може и с целия контакт. Търся още гумени оплътнения за вратите и кутия за поленовия филтър.

Коментар

колега стават ли тези неща от марея,имам ги по принцип,уточни ми какъв е тоя филтър??

Коментар

Коментар

Ако имаш предвид поленовия филтър, това е филтъра въздуха за купето.Трябва ми кутията в която стои.

Коментар

тази която стои под корите на чистачките нали?ако е тя я имам, имам и уплътненията на вратите,и това за багажника но то за брава не е същото май?пиши ми лично ако иска6 тези работи да се разберем или най добре по тел.

Коментар

оригиналния касетофон или цд нз. с какво си.имаш ли го.и колко пари ако го имаш

Коментар

бакеро написа:
                                оригиналния касетофон или цд нз. с какво си.имаш ли го.и колко пари ако го имаш
                                аха продал си го :D

Коментар

Working...
                                X