Продавам Fiat Punto 1.2 16v Mk2Дата на производство март 2000 г. Тип двигател Бензинов Мощност (к.с.) 80 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория Хечбек Пробег 133000 км Цвят Тъмно сив Особености:2(3) Врати, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Лети джанти, Металик, Нов внос, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключванеДопълнителна информация:Нов ВНОС ! каско; аларма; 2 аirbags; CITY режим; Сменени масло и филтри; Може да се приспадне 300 лв. от цената, без летите джанти; Перфектно състояние.Колата се намира и може да се види във Варна.цена: 5600 лвтел: 0883 31 53 53
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Punto 1.2 16v Mk2
Collapse
X
-
bboyd написа:колега а джантите какви са може ли оделно да се продадат колата е супер ако нямах същата само че 8 винтиловата щях да я однеса веднага успех с продажбата
Коментар
-
venci1887 написа:Koлега, за сега не съм навит на бартер....Ако не се продаде скоро може и да се склоня.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
uBoy написа:жайлко , ако ебше 4 врати веднага ти намирам копувач, единия ми колега точно такова , но 4-врато си търсиMury написа:OK пиши,ако решиш.Полото е супер запазено и км. наистина са му реални,просто от ново е в нас,просто жена ми иска такова Пунто,даже и такъв цвят,пък аз искам такъв мотор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар