Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BMW e39 525TDS INDIVIDUAL

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sharky871 написа:
    НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА СИ Я КУПУВАШ САМО НЕ ЗНАМ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА СРАВНЯВАШ БМВ И ФИАТ МАРЕА НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ. ТАЗИ КОЛА НЕ Е ЗА ОБИКНОВЕННИ ХОРА ЗАТОВА НИЕ СИ КАРАМЕ ФИАТЧЕТА ЧЕ НЯМА ПАРИЧКИ ЗА ПОВЕЧЕ. АЗ С УДОВОЛСТВИЕ БИХ КАРАЛ ТАКОВА БМВ.
    Ако ти се чувстваш обикновен, туй си е твой проблем. Тази кола е изключително грозна. Като видя на пътя някоя изпъната Мареа, винаги се обръщам с удоволствие след нея. Като видя такава резачка като тази, у мен буди само насмешка самочувствието на собственика й. Така че такова БМВ никога не бих загледал, камо ли чавка толкоз да ми е изпила акъла, че да си го купувам.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sharky871 написа:
      НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА СИ Я КУПУВАШ САМО НЕ ЗНАМ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА СРАВНЯВАШ БМВ И ФИАТ МАРЕА НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ. ТАЗИ КОЛА НЕ Е ЗА ОБИКНОВЕННИ ХОРА ЗАТОВА НИЕ СИ КАРАМЕ ФИАТЧЕТА ЧЕ НЯМА ПАРИЧКИ ЗА ПОВЕЧЕ. АЗ С УДОВОЛСТВИЕ БИХ КАРАЛ ТАКОВА БМВ.
      Абе, айде стига с гръмките (да не кажа тъпи) изказвания. "Тая кола не е за обикновени хора". Ако ти се чувстваш обикновен - честито. Аз пък се чувствам необикновен. Карам си фиата щото ми е кеф и ми харесва, а не щото не мога да си купя 10 годишна "супер" кола. И какво като харчи 8, бравото пък харчи 5 и със сигурност не върви по-малко от това BMW.
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

А е колеги, пак почнахме с изцепките. Да кажем, че БМВ 5-та серия е по-слаба кола от Мареа е несериозно. Нито като екстри, нито като возия, нито като класа. Дайте да не се заблуждаваме. Това БМВ лично не ми харесва комбито, но седана е много красив. Не съм се возил в такова, но съм се возил в 5-ца ’91. Страхотно вози, нищо общо няма с Брадвата, например, нито с Мареа. Все едно да кажеш, че новото Браво, което обожавам е по-добро от новата тройка на БМВ. Нека не се заблуждаваме. Къде е БМВ, къде е Фиат по рейтинг и по каквото щете. Но в никакъв случай не бих си взел БМВ ’91 пред един Фиат ’97, примерно. Просто баварците са за хора с пари, а не за псевдо гъзари, дето не могат да напълнят резервоара.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз колеги, не мога да разбера едно. Защо като човека си е пуснал обява че си продава колата (аз бих казал доста добра) вие трябва да се заяждате и да коментирате глупости?!?!?!?!? Я си представете, че това е ваша обява, а? Добре ли ще се чувствате? Пускаш си обява за да си продадеш колата (или поне да опиташ) и когато влез във форума да видиш дали има интерес ........ о-паааааааааааа четеш щуротии! Айде бъдете разумни ! Колегата с обявата да ме извини!
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            Защо като човека си е пуснал обява че си продава колата (аз бих казал доста добра) вие трябва да се заяждате и да коментирате глупости?!?!?!?!?
            Аз пиша глупости, защото колегата дето е пуснал обявата пише такива. Има изречения, които не могат да останат без коментар. Каквото почукало, такова се обадило.
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

на тази необикновенна кола за необикновени хора шофьорското място е по-тясно от на мойто Пунто... п.п. комшията ми отсреща я има същата петичка, същия двигател, само че седан и сив металик и съм се качвал... а това че не се чупи... побеля му косата!!!
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Това,че не е за обикновени хора прозвуча смешно Бах тия мутренски 5-ци Иначе е добре колата...ако не пукаше глави като ненормален тоя тдс...ако не хвърляше турбини....и ако не беше с толкова слабо окачване Няма сравнение с фиат,много различни коли са
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

А ОТ ГЕРМАНИЯ ДО БГ КОЛАТА ДОЙДЕ НА СОБСТВЕН ХОД И ХАРЧЕШЕ 8 ЛИТРА ДИЗЕЛ НА 100 КМ
                  .Бреиии едно бмв. да си дойде на ход без да пригрее по пътя.
                  Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Колеги, старите БМВ-та не ме кефят особено, ама вие изкарахте БМВ най-тъпата, дефектна и смотана кола. Айде нема нужда. Станахме като голфаджии - само наш’то е най-убаво и здраво.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      А е колеги, пак почнахме с изцепките. Да кажем, че БМВ 5-та серия е по-слаба кола от Мареа е несериозно. Нито като екстри, нито като возия, нито като класа. Дайте да не се заблуждаваме. Това БМВ лично не ми харесва комбито, но седана е много красив. Не съм се возил в такова, но съм се возил в 5-ца ’91. Страхотно вози, нищо общо няма с Брадвата, например, нито с Мареа. Все едно да кажеш, че новото Браво, което обожавам е по-добро от новата тройка на БМВ. Нека не се заблуждаваме. Къде е БМВ, къде е Фиат по рейтинг и по каквото щете. Но в никакъв случай не бих си взел БМВ ’91 пред един Фиат ’97, примерно. Просто баварците са за хора с пари, а не за псевдо гъзари, дето не могат да напълнят резервоара.
                      приятелю мерси за support напълно съм съгласен с теб не моа да разбера къв е проблема на другите колата не е тяхна те не я продават, а когато си я купят и покарат нека неграмотните изказвания да се спрат защото наистина нещата не стоят така.Наистина си обичам Бравока само че има мн голяма разлика във всичко общо е само наименованието АВТОМОБИЛ.
                      Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

продавача е навит и на бартер.
                        Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

11500
                          Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Стига сме писали глупости.Нека момчето си я продаде за парите които го устройват.Все пак той също е вложил пари в нея.Само искам да направя едно сравнение-мисля че съм писал и в други теми,жена ми има BMW Z3 1.8 116 k.c.Нито поведението на пътя,нито комфорта по нещо превязхождат моето купе.Двете коли са една и съща година.Като екстри също с нищо не ми прави кой занае какво впечатление.Единствената разлика е в цените на резервните части,особенно по окачването.Успех в продажбата на колегата.
                            COUPE 1.8 16V
                            Volvo XC90 T6

Коментар

Здравейте, аз съм собственика на автомобила.В момента БМВ-то се продава за 10 500 лв., като цената търпи коментар

Коментар

А защо от 12 300 почва и за два дни пада на 10 500?То до месец ще е на 5000. Само да кажа, че и Фиата е хубава кола, ама да сравняваш с БМВ
                                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Working...
                                X