sharky871 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW e39 525TDS INDIVIDUAL
Collapse
X
-
Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
sharky871 написа:НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА СИ Я КУПУВАШ САМО НЕ ЗНАМ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА СРАВНЯВАШ БМВ И ФИАТ МАРЕА НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ. ТАЗИ КОЛА НЕ Е ЗА ОБИКНОВЕННИ ХОРА ЗАТОВА НИЕ СИ КАРАМЕ ФИАТЧЕТА ЧЕ НЯМА ПАРИЧКИ ЗА ПОВЕЧЕ. АЗ С УДОВОЛСТВИЕ БИХ КАРАЛ ТАКОВА БМВ.
Коментар
-
А е колеги, пак почнахме с изцепките. Да кажем, че БМВ 5-та серия е по-слаба кола от Мареа е несериозно. Нито като екстри, нито като возия, нито като класа. Дайте да не се заблуждаваме. Това БМВ лично не ми харесва комбито, но седана е много красив. Не съм се возил в такова, но съм се возил в 5-ца ’91. Страхотно вози, нищо общо няма с Брадвата, например, нито с Мареа. Все едно да кажеш, че новото Браво, което обожавам е по-добро от новата тройка на БМВ. Нека не се заблуждаваме. Къде е БМВ, къде е Фиат по рейтинг и по каквото щете. Но в никакъв случай не бих си взел БМВ ’91 пред един Фиат ’97, примерно. Просто баварците са за хора с пари, а не за псевдо гъзари, дето не могат да напълнят резервоара.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз колеги, не мога да разбера едно. Защо като човека си е пуснал обява че си продава колата (аз бих казал доста добра) вие трябва да се заяждате и да коментирате глупости?!?!?!?!? Я си представете, че това е ваша обява, а? Добре ли ще се чувствате? Пускаш си обява за да си продадеш колата (или поне да опиташ) и когато влез във форума да видиш дали има интерес ........ о-паааааааааааа четеш щуротии! Айде бъдете разумни ! Колегата с обявата да ме извини!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Защо като човека си е пуснал обява че си продава колата (аз бих казал доста добра) вие трябва да се заяждате и да коментирате глупости?!?!?!?!?
Коментар
-
на тази необикновенна кола за необикновени хора шофьорското място е по-тясно от на мойто Пунто... п.п. комшията ми отсреща я има същата петичка, същия двигател, само че седан и сив металик и съм се качвал... а това че не се чупи... побеля му косата!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Това,че не е за обикновени хора прозвуча смешно Бах тия мутренски 5-ци Иначе е добре колата...ако не пукаше глави като ненормален тоя тдс...ако не хвърляше турбини....и ако не беше с толкова слабо окачване Няма сравнение с фиат,много различни коли саex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
style34 написа:А е колеги, пак почнахме с изцепките. Да кажем, че БМВ 5-та серия е по-слаба кола от Мареа е несериозно. Нито като екстри, нито като возия, нито като класа. Дайте да не се заблуждаваме. Това БМВ лично не ми харесва комбито, но седана е много красив. Не съм се возил в такова, но съм се возил в 5-ца ’91. Страхотно вози, нищо общо няма с Брадвата, например, нито с Мареа. Все едно да кажеш, че новото Браво, което обожавам е по-добро от новата тройка на БМВ. Нека не се заблуждаваме. Къде е БМВ, къде е Фиат по рейтинг и по каквото щете. Но в никакъв случай не бих си взел БМВ ’91 пред един Фиат ’97, примерно. Просто баварците са за хора с пари, а не за псевдо гъзари, дето не могат да напълнят резервоара.Фиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
-
Стига сме писали глупости.Нека момчето си я продаде за парите които го устройват.Все пак той също е вложил пари в нея.Само искам да направя едно сравнение-мисля че съм писал и в други теми,жена ми има BMW Z3 1.8 116 k.c.Нито поведението на пътя,нито комфорта по нещо превязхождат моето купе.Двете коли са една и съща година.Като екстри също с нищо не ми прави кой занае какво впечатление.Единствената разлика е в цените на резервните части,особенно по окачването.Успех в продажбата на колегата.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар