Марка: BMWМодел: e39 525TDS TouringПробег: 270000Дата производство: 10.1997Тип двигател: dieselКубатура: 2500ccКоне: 143hpСкоростна кутия: AutomaticЦвят: Тъмносин металикVIN: WBADG810X0BX02659Особенности:Arrow Airbag - SRS 6Arrow ABS + ASCArrow Ел. стъкла - предни с комфорт модул / задни безArrow Ел. огледала - даArrow Климатроник - 2-зоновКожен салон с подгряване, 4-ри ръчки за регулиранеПодлакътници отпред/отзадХалогени - пасажерският е спуканЦентрално заключванеШибидах с комфорт модулНов вносБМВ Бизнес РДС радио с касетофон + 10 тонколони и усилвателБорд компютърДървени интериорни елементиЩора с кучкарник за багажникаРелси на таванаСпортно окачване (за него ще ви пиша после)Фарове с Геле ОчитеЛети джанти - 17" ББС - отпред/отзад 225/40/ZR17 / 245/40/ZR17Място, на което може да се види колата: СОФИЯЛични впечатления: Сигурно съм пропуснал нещо, но няма как. На снимките се вижда лепенката "Индивидуал", това говори достатъчно само за себе си. Колата е в уникално състояние. Не я хваля, защото се продава, а защото е добра. От пътуването 2000км разбрах едно - В ПЕТА СЕРИЯ Е ИСТИНАТА Окачването е бетон. Никъде не е скръцнала или клопнала. Колата стои уникално в завоите, дори с огромни скорости нито премигва тракшъна, нито пързаля, нито се накланя.Колата не се кара в България, няма и да се кара. Правилото Нов внос важи с пълна сила.ВАЖНО: ТЮВ до края на 2009-та година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW e39 525TDS INDIVIDUAL
Collapse
X
-
Еми толкова, колега. Поинтересувай се в какъв ценови диапазон вървят тези коли. Ма друго си е Марея за 3к...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Еми толкова, колега. Поинтересувай се в какъв ценови диапазон вървят тези коли. Ма друго си е Марея за 3к...Фиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
-
sharky871 написа:по важното е че не се чупиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Убеден съм, че колата е добра и че във всяко отношение е по-добра от моята, освен в три отношения - цена, поддръжка, разход на гориво. А точно тези неща при мен са определящи какво да карам. Но изказвания от сорта, че не се чупи...нееееееее. Имам познат, който има 5-ца ’91 и като знам какви цени за части ми цитира...не ми се мисли.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Естествено, че по-добре Мареа. Тези БМВ-та много грозни, бе! Този, който е измислил формата, трябва да бъде замярван с камъни. А и не се чупела... Айде, молА вЕ! Не можеш ме убеди, че таз талига е три пъти по-качествена от съответната по години Мареа. По-красиво комби от Мареа трудно може да се намери...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Естествено, че по-добре Мареа. Тези БМВ-та много грозни, бе! Този, който е измислил формата, трябва да бъде замярван с камъни. А и не се чупела... Айде, молА вЕ! Не можеш ме убеди, че таз талига е три пъти по-качествена от съответната по години Мареа. По-красиво комби от Мареа трудно може да се намери...Фиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар