Казвате данните на колата аз ви намирам частите нови с отстъпка голяма, защото нашата фирма има договор с доставчик на части и отстъпката е голяма така, че са много изгодно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Части за всякакви коли нови евтино
Collapse
X
-
Re: части за всякакви коли нови ефтино
nikolov-1.6_v16 написа:казвате даните на колата аз ви намирам частите нови с отстъпка голяма защото нашата фирма има договор с достафчик на части и отстъпката е голяма така че са много изгодноВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Re: части за всякакви коли нови ефтино
ele написа:nikolov-1.6_v16 написа:казвате даните на колата аз ви намирам частите нови с отстъпка голяма защото нашата фирма има договор с достафчик на части и отстъпката е голяма така че са много изгодноfiat bravo 16_16v 103hp
Коментар
-
u_bo
ЕВРО 07 - ми дадоха гарнитура за капака на клапаните от HGT , и аз нали съм ИДИОТ = ЩОТО ИМ ВЯРВАМ - не погледнах изобщо - и на сутринта като разкачулих колата - зимам гарнитурата и ИЗНЕНАДА - отидоха 9 лв. за таксита да я подменямИЗВОД - на ЕВРО 07 не вервайте - проверявайте си ВСИЧКО по 2 пъти - да не са го объркали
Коментар
-
van_dal написа:Дай малко разяснения, ти ли работиш за Евро 07, или те са ти доставчика? Във В. Търново има магазин на 07 има ли вариант да дадеш отстъпки за купуване на място или трява да мине през теб ?fiat bravo 16_16v 103hp
Коментар
-
u_bo написа:ЕВРО 07 - ми дадоха гарнитура за капака на клапаните от HGT , и аз нали съм ИДИОТ = ЩОТО ИМ ВЯРВАМ - не погледнах изобщо - и на сутринта като разкачулих колата - зимам гарнитурата и ИЗНЕНАДА - отидоха 9 лв. за таксита да я подменямИЗВОД - на ЕВРО 07 не вервайте - проверявайте си ВСИЧКО по 2 пъти - да не са го объркали
fiat bravo 16_16v 103hp
Коментар
-
ето тук е каталога вижте за какво става на въпрос и кажете цената аз ще ви кажа моятаwww.euro07.bg/?searchType=searchByCarfiat bravo 16_16v 103hp
Коментар
-
задни амортесьори кофап за Пунто 1242, 75, 1997Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар