Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам на части ФИАТ ПУНТО 2000 год 1.2 8V 60hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега да ти се намира целия механизам за ляво стъкло мерси
    Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Re: Продавам на части ФИАТ ПУНТО 2000 год 1.2 8V 60hp

danpres написа:
      Пунтото е базов модел няма ел. стъкла и климатик с 5 врати е. Удара е в шофьорската врата. Продава се на части. На 60 000 километра е 1-ви собственик съм. Пращам по куриери каквото ви е нужно. Skype: preslavcho1 тел.: 0888/440-310 и 0878/255-755 останаха доста части

Коментар

danpres написа:
        danpres написа:
        Пунтото е базов модел няма ел. стъкла и климатик с 5 врати е. Удара е в шофьорската врата. Продава се на части. На 60 000 километра е 1-ви собственик съм. Пращам по куриери каквото ви е нужно. Skype: preslavcho1 тел.: 0888/440-310 и 0878/255-755 останаха доста части

Коментар

danpres написа:
          Пунтото е базов модел няма ел. стъкла и климатик с 5 врати е. Удара е в шофьорската врата. Продава се на части. На 60 000 километра е 1-ви собственик съм. Пращам по куриери каквото ви е нужно. Skype: preslavcho1 тел.: 0888/440-310 и 0878/255-755

Коментар

кората под двигателя здрава ли е? и колко пари?
            Punto HGT - total
            Punto 1.2 16v Sporting - total
            Punto 1.2 - alive
            Toyota celica t23

Коментар

колега ,мойто пунто е товарно и искам д аго направя пътническо и ми трябват задни седалки и конзолите с коланните за тях

Коментар

здр

kikianev написа:
                колега ,мойто пунто е товарно и искам д аго направя пътническо и ми трябват задни седалки и конзолите с коланните за тях
                колега седалките са продадени имам коланите всичките задни и кора за багажника виж снимките http://www.album.bg/danpres/albums/51984/

Коментар

Re: здр

danpres написа:
                  kikianev написа:
                  колега седалките са продадени имам коланите всичките задни и кора за багажника виж снимките http://www.album.bg/danpres/albums/51984/
                  А за кората пред катализатора колко й искаш?
                  FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                  FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                  ...and justice for all

Коментар

danpres написа:
                    http://www.album.bg/danpres/images/8687414/51984/

Коментар

danpres написа:
                      Пунтото е базов модел няма ел. стъкла и климатик с 5 врати е. Удара е в шофьорската врата. Продава се на части. На 60 000 километра е 1-ви собственик съм. Пращам по куриери каквото ви е нужно. Skype: preslavcho1 тел.: 0888/440-310 и 0878/255-755

Коментар

Здравей. на мен ми трябва корпуса на ключа. Но само ако е с централно заключване. Въобще- би ли продал един ключ? джаджите вътре не ми трябват, но все едно е как ще го взема-с или без тях. И накрая- колко пари ще ми струва това? чао

Коментар

Здравей,имаш ли преден десен датчик за ABS?

Коментар

joro09 написа:
                            Здравей,имаш ли преден десен датчик за ABS?
                            няма АБС колата ключовете са продадени

Коментар

Интересува ме вратичката на жабката, заден десен стоп и ключа (по-точно ми трябват пластмасите, защото на моя са страшно износени и бутона за отваряне го няма...)Снимки и цени можеш да ми пратиш на: grosmaster@abv.bg

Коментар

Ако може дай серииния номер на колата да проверя в епера.интерисуваме зъбно колело за 4 предавка34 зъба

Коментар

Working...
                                X