колата е на мой близък приятел(слава богу нищо му няма след удара). Та ето я и нея:Марка: Fiat Модел: Bravo Двигател: 1.9JTD Тип двигател: Дизелов Мощност (к.с.): 105 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Пробег: 185000 км Дата на производство: юни 1999 г. Цвят: Тъмно син мет. Особености:ABSЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерКлиматроникСерво управлениеХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информация:карал съм я, беше в доста добро състояние преди удара, момчето я направи като нова понеже пътува извън страната.........Ето и снимки да видите за какво става въпрос: http://www.gosho777.snimka.bg/album....51Можете да се свържете с мен по следните начини: Тук в темата чрез ЛС намирам се в град Габрово на тел 0887008492 и 0895822244 на e-mail gosho_777@abv.bg Цените са напълно достъпни, но това ще разберете след като си изберете нещо Поздрави и лек ден...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.9 JTD на части
Collapse
X
-
Колега, интересувам се от механизмите (може и само единния) за автоматично регулиране на задните накладки.Намират се вътре в барабаните и държат накладките от горната страна - там където е спирачния цилиндър.Кажи някаква цена и да ги вземамПонеже досега съм купил вече два механизъма и все от вида който не става за мен пускам снимки.Единият е от моята кола - счупен - на цвят е по бял, а другият който си е изправен не става. Купилсъм го от бензиново Браво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар