Продава 240 cc. инжектори високоомни тел.: 0898/400576цена: 150 лева
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава 240 cc. инжектори високоомни
Collapse
X
-
sUkI
-
колко са ти ??? щото на моята алфа 150 коня са 187 кубика , и не ми ясно как ти си с 200 имаш 2 варианта да нахраниш една кола в гориво , единия е бензинов регулатор и когато налягането и големи инжектори за да падне налягането и да не се вдигаш налягането и да не се цепят маркучите всичко е относително , но за да върви една кола ти трябва бензин и предварение ако искаш пробваш ако ти хареса плащаш и такана мене ми трябват над 315 кубика , тези вече не ми стигат ,Power Under Pressure
Коментар
-
Дюзи
WhitePower написа:колко са ти ??? щото на моята алфа 150 коня са 187 кубика , и не ми ясно как ти си с 200 имаш 2 варианта да нахраниш една кола в гориво , единия е бензинов регулатор и когато налягането и големи инжектори за да падне налягането и да не се вдигаш налягането и да не се цепят маркучите всичко е относително , но за да върви една кола ти трябва бензин и предварение ако искаш пробваш ако ти хареса плащаш и такана мене ми трябват над 315 кубика , тези вече не ми стигат ,. Иначе са супер мижави по размерЕто за какво става на въпрос
http://www.hondatech.com.au/forum/showthread.php?t=2876
Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: Дюзи
kantarev написа:WhitePower написа:колко са ти ??? щото на моята алфа 150 коня са 187 кубика , и не ми ясно как ти си с 200 имаш 2 варианта да нахраниш една кола в гориво , единия е бензинов регулатор и когато налягането и големи инжектори за да падне налягането и да не се вдигаш налягането и да не се цепят маркучите всичко е относително , но за да върви една кола ти трябва бензин и предварение ако искаш пробваш ако ти хареса плащаш и такана мене ми трябват над 315 кубика , тези вече не ми стигат ,. Иначе са супер мижави по размерЕто за какво става на въпрос
http://www.hondatech.com.au/forum/showthread.php?t=2876
Power Under Pressure
Коментар
-
сега ще ти кажа аз каво направих сложих регулатор , не ми стигна сместа , сложих друга помпа и пак беднее и за това минавам на още по големи зи всичко ще е точно) с 315 кубикови , валбро 255 и ареомотив регулатор нещата се успаха и така за това който иска да нахрани колата с още малко гориво без да пипа по другите неща може да започне с инжекторите
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар