Марка : ФиатМодел : БравоДвигател: 1.9 JTD 105к.с.Година на производство: 12.1999г.Пробег: 190 000км Цена : 2300 лв.Колеги продавам бравото , защото ме удариха преди около месец в задната му част . Пораженията са задна броня , задна врата (на багажника)+стъкло , два стопа и както и част от заднате панели. Равносметка : пари за ремонт и части - 1450лв. Напълно възможно е да се възтанови , но аз не искам да го правя , защото имам вече 3 коли (блъснати) , а и искам нещо по-голямо. Като екстри има:ABSAir BagСервоХидравликаКлиматроникел фаровеел стъклаел огледала с подгряванеЦентрално заключване АлармаХалогени3 бр. ключове Обслужвана е до последно и не съм пестил нищо по поддръжката. Сменил съм педни спирачн дискове + Накладки (преди около 19 000км) , преден ляв лагер на главината , шайбата на коляновия вал за пистовия ремък , дебитомер , допълване на климатроника, масло (само е карана до сега с Селения турбо дизел) , маслен филтър , Въздушен филтър , горивен филтър съм сменял на всеки 10 000км. Колата е в перфектно с-ние откъм двигател , всичко по нея си работи даже радиатора на охладителната с-ма е чисто нов . Единствените забележки са задницата , спукано стъкло на преден десен фар и спукана броня (предна).Колата се продава цялата , поне за сега! Изпращам снимки , само при сериозен интерес!За допълнителна информация по обслужването можете да попитате Георги и Николай от дизел сервиза в Ямбол , понеже на 90 % колата е обслужвана при тях, дори Ники има около 8-9 000 км наблюдение в/у нея , понеже пътувахме заедно до Италия и Германия. П.П.rumbaka написа:айде капака+стъклото,задната броня и двата стопа от мен 350 лв. SmileКолеги с предложението на колегата и със 100 лв.надолу от моята цена предложението е доста атрактивно за JTD , та накратко до тук 2200 за колата + 350 за изброените части стават 2550 лв. , остават още 400 - за поизпъване (за труда на майстор) и около 300 лв. за кит и боя , така доста се поскъсиха разходите . Smile Та общо за 3250 лв. получаваш JTD. e-mail: saintan@abv.bg tel:. 0878 203013 Иван
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.9JTD 105 к.c.
Collapse
X
-
rumbaka написа:айде капака+стъклото,задната броня и двата стопа от мен 350 лв..... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар