Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лети джанти с гуми 16 цола/ ПРОДАДЕНИ!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мноу си отворен ве :DПърво тези джанти не са на Типо. Колкото и да не разбира човек ще забележи бронийте че не са на Типо
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

New prize: 750 лева

Коментар

700 лева

Коментар

didich написа:
          Нищо против колегата, джантите и гумите са си негови той определя цената, но при тая цена която е дал няма кой да ги вземе и за тия пари влизаш в магазина и си ги купуваш чисто нови
          Извинявам се за спама, но неможах да се сдържа да напиша вица:Един на пазара продава метла:- Колко искаш?- 100 лв.- Бе ти луд ли си 100 лв. за една метла?!- Толкоз ми трябват бе човек!Та колегата сам си определя цената на стоката, който иска ще купи никого не кара на сила.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Е, той колегата се убеди, че цената му е астрономическа и вече е почти наполовина като гледам. Пък той и 1000 лева на гума да иска, това си е негова работа наистина, просто е нереална цената.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Продадени

Коментар

Working...
              X