Здравейте колеги продавам си тубата,защото мисля да взимам нещо по мощно.Много е запазена само месец я ползвах почти нова е!ето снимка и инфо http://technomarket.bg/product_detai...66цената нова е 100 лв аз й искам 80 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам туба Блаупункт
Collapse
X
-
viktorson написа:колега извинявай за спама, ама ми подариха за рд-то точно такава с усилвател, та исках да те питам става ли или да не се занимавам с монтажи въобще Благодаря предварителноFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колега, аз сам ще ти ъпна обявата и то по две причини:Вчера аз монтирах моята с усилвател Blaupunkt в Пунтото и стана приказка, баса е концентриран вътре, а в това малко купенце... Второ - само заради тази цена, вече трябва да си я продал - прав беше - екстра е тубичката Успех!Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
viktorson написа:Колега, аз сам ще ти ъпна обявата и то по две причини:Вчера аз монтирах моята с усилвател Blaupunkt в Пунтото и стана приказка, баса е концентриран вътре, а в това малко купенце... Второ - само заради тази цена, вече трябва да си я продал - прав беше - екстра е тубичката Успех!"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар