Здравейте колеги, продавам Фиат Купе 2.0 16 клапана. Докараха го преди три дни от Италия, но се оказа че не е такова каквото ми бяха казали че е. Бяха ми казали, че е 2.0 20 клапана Турбо, но за съжаление само така пише отстрани, на всичкото отгоре го бях капарирал и нямаше как да не го взема. Иначе колата е в добро състояние за годините си, по регистрация е 95 година. Има си всички екстри: сив металик, кожен салон, ел. стъкла и огледала, лети джанти, ABS, airbag, СД плеър. Има си и забележки: скъсан маншон и щрака каре, жулната е задна лява вежда. Мисля че беше на 130 000 км. Цената е 4500 лв., но ще има договорки разбира се. Забележките мога да ги отстраня и аз, ако се договорим с купувача.Колата е в Банкя до СофияТел.: 0885/061-999 - Стоил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе 2.0 16 клапана
Collapse
X
-
!
Колега VET, търговския вид на колата е много важен!!!Как очакваш някой да се обади при условие че колата изглежда като че е била заровена някъде?И за капак снимката е на тъмно. Ако и теглиш една автомивка ще е много по-добре. Колата може да е перфектна но по-снимките изглежда трагедия!!!Успех с продажбата...EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Добре колеги, прави сте че външния вид е много важен. Снимах я в момента в който я докараха, направо от автовоза, и бях ядосан че не е 2,0 20 клапана турбо както ми бяха казали. Ще гледам да я наснимам на светло и измита, пък дано това да е причината за нулевия интерес. И все пак си мисля че ако някой има намерение да купува автомобил, не би се вълнувал от това колко е прашна колата, а първо би се обадил да попита за състоянието и.Ще помоля да ми пишат само хора с интерес към колата.Благодаря предварително.Лек и успешен ден
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар