Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ексцентрични" болтове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да иска дълги болтове за Лада, Фиат и Т.Н. за лети джанти по 51 стотинки бройката :D Количества - неограничени, говоря за тези обикновените болтове , не "секретните"
    Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
    София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21

Коментар

Болтовете са с нова цена-40 лв. Няма какво да ги правя, стоят само в гаража...

Коментар

интерес

аз определено имам интерес,оба4е бих искал да разу4а дали немога да ги намеря по тънко някаде ако иска6 остави си гсм-а направо ако реша да ти званна или маил @@@ но по принцип си тарся такива болтове и съм сериозен

Коментар

Re: интерес

mirkooo написа:
          аз определено имам интерес,оба4е бих искал да разу4а дали немога да ги намеря по тънко някаде ако иска6 остави си гсм-а направо ако реша да ти званна или маил @@@ но по принцип си тарся такива болтове и съм сериозен
          Ами разбрах, че в София ги има на 2 лв., така че, проучи въпроса, може и да ги намериш по-ефтино. Ако решиш ще ти дам моите.

Коментар

:P ами то хубо ги има в София ама аз сам от Бургас и наи вероятно ще взема твоите аз имам познати в Варна така 4е няма да има проблеми

Коментар

The_Machine написа:
              Някой да иска дълги болтове за Лада, Фиат и Т.Н. за лети джанти по 51 стотинки бройката :D Количества - неограничени, говоря за тези обикновените болтове , не "секретните"
              Аз имам нужда от 16 дълги болта. Ако все още не си ги свършил да ти пусна ЛС и да ми пратиш по куриер!
              FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
              ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

mirkooo написа:
                :P ами то хубо ги има в София ама аз сам от Бургас и наи вероятно ще взема твоите аз имам познати в Варна така 4е няма да има проблеми
                Както решиш, те са в гаража

Коментар

колега можем ли да измислим някакви гуми 15 "+болтовете-ти кажи цена наи добре на ЛС

Коментар

mirkooo написа:
                    колега можем ли да измислим някакви гуми 15 "+болтовете-ти кажи цена наи добре на ЛС
                    Това за кого е?

Коментар

ами как така за кого за мен е ?

Коментар

mirkooo написа:
                        ами как така за кого за мен е ?
                        Не не, не разбрах кого питаш, че колегата по-горе и той продава болтове Пък и гуми нямам 15". Има нови под 100 лв, препоръчвам ти да вземеш нови и да забравиш 5 години за тях

Коментар

ами не да ти кажа неща нови,аз съм 4овек които много се зепалва по нещо и в следващият момент ми е все едно.....така ще стане и с колата ми...ще си я понаправя както на мен ми харесва и след 2 седмици смятаи 4е съм я продал.И поради тази при4ина искам да си зема някакви гуми каквито и да са,затова питам дали имаш гуми някакви направо комплект да ги зема

Коментар

А наистина знае ли някой къде в София могат да се намерят ексцентрични болтове на 2 лв.Ще съм благодарен за инфото
                            ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
                            Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

BobyK написа:
                              А наистина знае ли някой къде в София могат да се намерят ексцентрични болтове на 2 лв.Ще съм благодарен за инфото
                              http://www.kristo-2.com/

Коментар

Alexius написа:
                                BobyK написа:
                                http://www.kristo-2.com/
                                Я кажи по добре къде точно ги продават,щото ми писна да късам болтове....А колегата със обикновените болтове може ли да даде ГСМ или нещо адрес ала бала

Коментар

Working...
                                X