Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ексцентрични" болтове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

болтове

аз проявявам интерес към раздвижените болтове и искам да осъщества контакт с продавача. ще го помоля да даде тел за връзка за да се разберем лично.

Коментар

отзад

завий си ги отзад и 16-те броя

Коментар

не че искам да подбивам пазар или нещо такова, но гледам само си говорите и нокой не купува. отидете в ем-комплект има болтове колкото искате. цени не знам. айде сега дето ви открехнах някой да каже една сериозна железария откъдето мога да си купя мечик да си оправя резбата на единия такъв болт, щото по гумаджийниците нямат и ме пращат в сервиз, пък на темпрата имам 1 болт за оправяне, а на кромата по 3 на гума и много ще ми е добре да си намеря мечик. размера е 12 на 1.25
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: отзад

jamal написа:
          завий си ги отзад и 16-те броя
          Спокойно Стилиянчо, и шеснайсетИе броя ще си ги завия, нямаш грижи! :D Само не си вдигай кръвното!!
          jamal написа:
          Драсни едно съобщение или звънни ако мислиш , че може да направим нещо.
          Ми явно не можем да направим нищо, мамин сладък! Жив и здрав! @pakumbaТрябва ти плашка, не метчик. Има комплект плашки по почти всички магазини за инструменти, не се сещам цена, но са под 20лв. Или можеш да отидеш при стругар, да му вземеш плашката за 2 минути да си оправиш болтовете и да го черпиш едно кафе.

Коментар

me_to_u написа:
            jamal написа:
            завий си ги отзад и 16-тие броя
            Спокойно Стилиянчо, и шеснайсетИе броя ще си ги завия, нямаш грижи! :D Само не си вдигай кръвното!!
            jamal написа:
            Драсни едно съобщение или звънни ако мислиш , че може да направим нещо.
            Ми явно не можем да направим нищо, мамин сладък! Жив и здрав! @pakumbaТрябва ти плашка, не метчик. Има комплект плашки по почти всички магазини за инструменти, не се сещам цена, но са под 20лв. Или можеш да отидеш при стругар, да му вземеш плашката за 2 минути да си оправиш болтовете и да го черпиш едно кафе.
            мисля се бъркаш колега. искам да си оправя резбата на самоте главини, там където се завиват болтовете /освен ако цял живот не съм живял в заблуда да викам на плашката мечик и обратно / :D . мечика струва към 2-3-4-5 лв :D пък и искам да си имам, че тези по гумаджийниците я си оттървал от поглед и са праснали болта с пистолета и така се късат резбите.
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

...да си оправя резбата на единия такъв болт, щото по гумаджийниците нямат и ме пращат в сервиз, пък на темпрата имам 1 болт за оправяне, а на кромата по 3...
              Затова помислиш, че за болтове говориш. Не съм те разбрал. Аз имах същия проблем, бяха сложили болтове с 1,5 стъпка на резбата(!!), на всички отвори им оправях резбата после, но на едната главина резбите на отворите бяха много смачкани и ги направих с 1,5 стъпка. Сега на 3-те главини отворите са с резба 1,25, а на четвъртата е 1,5...

Коментар

me_to_u написа:
                ...да си оправя резбата на единия такъв болт, щото по гумаджийниците нямат и ме пращат в сервиз, пък на темпрата имам 1 болт за оправяне, а на кромата по 3...
                Затова помислиш, че за болтове говориш. Не съм те разбрал. Аз имах същия проблем, бяха сложили болтове с 1,5 стъпка на резбата(!!), на всички отвори им оправях резбата после, но на едната главина резбите на отворите бяха много смачкани и ги направих с 1,5 стъпка. Сега на 3-те главини отворите са с резба 1,25, а на четвъртата е 1,5...
                а къде ги правиш по сервизи или по гумаджийници?
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

jamal написа:
                  завий си ги отзад и 16-тие броя
                  Ама стават ли наистина за навиване отзад ( имам предвид всичките)?Ако наистина стават, значи проявявам интерес!!! Сладур!
                  Настоящата - Ford Focus ST
                  Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                  Франкенщайн - R.I.P.
                  Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

pakumba написа:
                    Сам ги оправях, ако беше по-наблизо, имам достатъчно метчици

Коментар

me_to_u написа:
                      pakumba написа:
                      Сам ги оправях, ако беше по-наблизо, имам достатъчно метчици
                      ще бъда, ще бъда! идва лято, моренце. пък и съм от ТХ мерси колега за помощта
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

трябваше да кажа някоя простотия за да отговориш и да кажеш че не става m to you. евалата

Коментар

колега болтовете продаваш ли ги още и каква цена им търсиш,а да попитам със ситна резба ли са?????

Коментар

Working...
                          X