Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ексцентрични" болтове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Ексцентрични" болтове

...или като и да се казват за лети джанти. Използват се за джанти 4х100 за да паснат на 4х98 на Фиат/Алфа/Ланча. Чисто нови са. Размерите се виждат на снимките.Не знам, колко струват по магазините, тук във Варна ми предложиха само на едно място по 4лв. болта. Давам ги комплект 16 болта за 50 лв.
    Прикачени файлове

Добра цена.А колко са дълги?

Коментар

На кутията пише: L 27 27mm
      FIAT Tipo 1,4mi - EX
      Alfa Romeo 146ti - EX
      Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

jonimemonik написа:
        тия болтове за кутия за кампютор стаат ли ве?? ма низнам на мойта кутия разстоянието между болтовете дали ше станат? каи и да ги зимам не се ебаам
        хахахаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        :: Show me some Madness ::

Коментар

tonov написа:
          На кутията пише: L 27 27mm
          Толкова

Коментар

Какво стана с болтовете? Продаде ли ги?
            FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
            ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

brat_John написа:
              Какво стана с болтовете? Продаде ли ги?
              Не, още са в гаража. Ако имаш желание...

Коментар

me_to_u написа:
                Не, още са в гаража. Ако имаш желание...
                Проявявам интерес тъй като си купих алуминиеви джанти и разбрах, че болтовете от стоманените джанти идвали къси с около 1,5-2см. Смущаваме обаче, че болтовете са екцентрични. От това съдя, че не са правени за Фиат, а за нещо друго. Не би ли трябвало да са нормални, а не ексцентрични. Освен това си мисля, че тази дължина от 27мм няма да е достатъчна. Не съм ги мерил, но ми се струва, че сегашните ми болтове са толкова!!!

Коментар

Ако джантите ти не са 4х100 а 4х98, такива болтове не ти трябват. Те са направени специално с цел, разликата от 2 мм при Фиат, Алфа и др. да се "разтовари" от появилото се напрежение в болтовете от тази разлика. Конуса си ляга плътно в отвора на джантата, а болта се завива без да се създава напрежение. Когато ги купувах ги пробвах на моите джанти(7,5х16,ЕТ30) и се завиваха достатъчно навътре в главината. Прецени, мери и ако имаш желание пиши. Но ако джантите ти са 4х98 просто нямаш нужда от тези болтове, обикновенните трябва да са по-ефтини.

Коментар

Джантите ми са за Фиат т.е. 4х98мм и по принцип търся по-дълги от нормалните фиатски болтове. Имаш ли представа къде да търся и евентуално колко струват?П.С. За тези джанти става въпрос. А също търся и пластмасовите капаци върху болтовете
                    Прикачени файлове

Коментар

Ами търси по по-големите вулканизатори. Има и решение на стругар, обаче от хубав материал ще ти излезе скъпо. Колко-незнам Такива капаци едва ли ще намериш, пробвай пак на стругар и после боядисване, ама и това ще е пари.

Коментар

търси си болтове за Лада стават стъпката на резбата е същата като на фиат по магазините има различни дължини просто прецини колко дълги ти трябват и търси
                        PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Както каза колегата преди мен, отиваш в магазин за Лада и искаш дълги болтове за лада 12Х1.25 както пише и на кутията от снимките. Болтовете вървят по 1.00-1.50 лв.

Коментар

Благодаря за съветите :D ще потърся

Коментар

Аз моите ги купих от Емкомплект33, взех болтове за лада

Коментар

Working...
                              X