Дата на производство - май 1998 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 103 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 152500 кмЦвят - Тъмно зелен (отива към сив)*Малко екстри:4(5) ВратиABSAirbagАлармаБордови компютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикЛети джантиМеталикНов вносСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключване*Още информация за красавицатаКолата е нов внос от Германия в много добро техническо състояние. Регистрирана е в КАТ София защото временните номера изтекоха. Стерео уредба със CD + чейнджер за 6 бр. CD. Пълно автокаско - платено, застраховки, аларма, чупещ волан, трети стоп, 2 комплекта гуми с джанти - 4 летни на (ЛДЖ) и 4 зимни на (стоманени джанти). Разход 6-6,5 Обслужена. Климатика работи перфектно. Само сипваш бензин и караш, дори не трябва да се ходи в КАТ с нея за смяна на собствеността. Колата се намира в София. Цената е 5400.00 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам FIAT Brava 1.6 16V бензин
Collapse
X
-
6ma7ka7a написа:Абе на калника не пише ли 1.4 12v.Или на мен така ми се струва.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Верно ли?
engboris написа:Точно такава си търся ама цената ти е ужасна!!!
Коментар
-
Re: Верно ли?
icakiev написа:engboris написа:Точно такава си търся ама цената ти е ужасна!!!,но колицата свети,поне на снимки де
НО като се замисля примерно ако си търсех такава,първо е с пластмасови колектори и газовия инжекцион не ми мърда(1300 лв),второ музи4ка гледам 4е няма и там около 250 лв ,трето не видях в обявата да са сменени ремъците,ролките ,ако не са и там отиват 300-400 лева и какво става 4е аз ако искам да ти купя колата ще трябва да се изръся 7300 лв и то при положение 4е вси4ко друго и е в ред,така ли става
Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Колеги моля Ви четете обявата, а не само между редовете!
Kantarev, Kantarev моля те чети добре какво пише в обявата! Какво значи музичка няма? Стерео уредба със CD чейнджер за 6 диска и на това му казваме музичка няма! Е незнам при това положение какво ще значи да има? Сигурно DVD с поне три дисплея и 7+1 колони вероятно. Що се отнася до консумативите: пак казвам че са сменени! И дори пише, че трябва само да сипеш бензин и да караш, но преди това трябва да го прочетеш! Поздрави.
Коментар
-
Re: Колеги моля Ви четете обявата, а не само между редовете!
icakiev написа:Kantarev, Kantarev моля те чети добре какво пише в обявата! Какво значи музичка няма? Стерео уредба със CD чейнджер за 6 диска и на това му казваме музичка няма! Е незнам при това положение какво ще значи да има? Сигурно DVD с поне три дисплея и 7+1 колони вероятно. Що се отнася до консумативите: пак казвам че са сменени! И дори пише, че трябва само да сипеш бензин и да караш, но преди това трябва да го прочетеш! Поздрави.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар