Продавам Фиат Уно. Много е запазено, без много екстри. Касетофон с падащ панел Кенууд. Ляти джанти 15". Газова уредба. Изцяло обслужено.1988г., 140 000км. Цена по договаряне. Тел:0898512-640.http://info.datacom.bg/brum/pics/Oth...Other/uno7.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Uno 1.5 75k.s
Collapse
X
-
Turbo написа:pakumba84 написа:като се има предвид възможността за коментар /350-400лв./ цената ве4е е ок. успех с продажбатааз съм бил дале4 от истината. както и да е няма да пиша ве4е в темата ти/темите ти за продажба на уното, пък ако я продадеш на тази цена драсни едно ли4но да те 4ерпя за таланта ти
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Несъм написал СПЕШНО в обявата. Ша си е продавам колкото си искам. Аз съм дал маса пари по тая кола да е като чисто нова, а ся някъв си "разбирач" да ми казва колко пари да и искам.Само джантите + гумите + музиката са повече от 500лв.
А съм написал и КОМЕНТАР в цената. Ти майче си няма каде другаде да пишеш, ми само да разваляш на хората обявите
Коментар
-
Turbo написа:Несъм написал СПЕШНО в обявата. Ша си е продавам колкото си искам. Аз съм дал маса пари по тая кола да е като чисто нова, а ся някъв си "разбирач" да ми казва колко пари да и искам.Само джантите + гумите + музиката са повече от 500лв.
А съм написал и КОМЕНТАР в цената. Ти майче си няма каде другаде да пишеш, ми само да разваляш на хората обявите
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Pakumba , aко искаш да я продава за 200 лева. Аз взех моето Уно за 1000 лева и ми трабваха още 1500 , защото беше пълен дръгел. Смехних 4 врати пребоядисване и тн. , и ще бъде глупаво да ти го продам например за 800лв. само защото хората гледали незнам си какво. Ми като им е много да си купят Golf :P . :P :PГоспод пред мен, аз по него с Уно 1.3 70s
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар