pakumba84 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Uno 1.5 75k.s
Collapse
X
-
Аз я взех - за съпругата ми. Цената - 1500 с 2 комплекта гуми едните 15 цола алуминиеви джанти. Доста добре върви /не вярвах че има Uno 75 88-ма година с пълен инжекцион, но е факт/, но феродовия диск на съединителя е свършил, може би има и скъсана демферна пружина - тия дни ще го сменя. Колицата обаче върви много /днес из Витиня 140-150 и то на газ а имаше още ресурс/ Като я постегна мисля да почна да правя смешни колегите и с нея не само с алфонсо :DLancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Crusader написа:Аз я взех - за съпругата ми. Цената - 1500 с 2 комплекта гуми едните 15 цола алуминиеви джанти. Доста добре върви /не вярвах че има Uno 75 88-ма година с пълен инжекцион, но е факт/, но феродовия диск на съединителя е свършил, може би има и скъсана демферна пружина - тия дни ще го сменя. Колицата обаче върви много /днес из Витиня 140-150 и то на газ а имаше още ресурс/ Като я постегна мисля да почна да правя смешни колегите и с нея не само с алфонсо :D
Коментар
-
Crusader написа:Аз я взех - за съпругата ми. Цената - 1500 с 2 комплекта гуми едните 15 цола алуминиеви джанти. Доста добре върви /не вярвах че има Uno 75 88-ма година с пълен инжекцион, но е факт/, но феродовия диск на съединителя е свършил, може би има и скъсана демферна пружина - тия дни ще го сменя. Колицата обаче върви много /днес из Витиня 140-150 и то на газ а имаше още ресурс/ Като я постегна мисля да почна да правя смешни колегите и с нея не само с алфонсо :DFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:Crusader написа:Аз я взех - за съпругата ми. Цената - 1500 с 2 комплекта гуми едните 15 цола алуминиеви джанти. Доста добре върви /не вярвах че има Uno 75 88-ма година с пълен инжекцион, но е факт/, но феродовия диск на съединителя е свършил, може би има и скъсана демферна пружина - тия дни ще го сменя. Колицата обаче върви много /днес из Витиня 140-150 и то на газ а имаше още ресурс/ Като я постегна мисля да почна да правя смешни колегите и с нея не само с алфонсо :DСъвет - НЕ пишете простотии ако нямате интерес към обявата!!!
Коментар
-
Turbo написа:pakumba84 написа:... пък ако я продадеш на тази цена драсни едно ли4но да те 4ерпя за таланта тиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
jamie написа:divaka написа:Crusader написа:Аз я взех - за съпругата ми. Цената - 1500 с 2 комплекта гуми едните 15 цола алуминиеви джанти. Доста добре върви /не вярвах че има Uno 75 88-ма година с пълен инжекцион, но е факт/, но феродовия диск на съединителя е свършил, може би има и скъсана демферна пружина - тия дни ще го сменя. Колицата обаче върви много /днес из Витиня 140-150 и то на газ а имаше още ресурс/ Като я постегна мисля да почна да правя смешни колегите и с нея не само с алфонсо :DСъвет - НЕ пишете простотии ако нямате интерес към обявата!!!FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Малиии мнооо бега таа въшка бе!!! Извинявам се за офтопика, но не мога да се въздържа да ви кажа, днес "опънах" кожата на едно Tipo 1.4 MI /на еднин колега/. Пробвахме ги на отсечка 1500 метра, бях поне 3-4 дължини пред него . Ся кат му опъна едни прави тръби от колектора до отзад /с едно резонатоно гърне/ и ще избия рибата. Май жената ще почака да му се накефя първо /е и да закача накой и друг скалп на колана /. П.С. Колега Turbo поздрави баща си и го питай прати ли ми втория компект ключове, пиши ЛС ако ги е пратил.Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Crusader написа:Малиии мнооо бега таа въшка бе!!! Извинявам се за офтопика, но не мога да се въздържа да ви кажа, днес "опънах" кожата на едно Tipo 1.4 MI /на еднин колега/. Пробвахме ги на отсечка 1500 метра, бях поне 3-4 дължини пред него . Ся кат му опъна едни прави тръби от колектора до отзад /с едно резонатоно гърне/ и ще избия рибата. Май жената ще почака да му се накефя първо /е и да закача накой и друг скалп на колана /. П.С. Колега Turbo поздрави баща си и го питай прати ли ми втория компект ключове, пиши ЛС ако ги е пратил.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар