1.4 16V е мотора. тел.: 088/ 92-97-358
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Части за Нисан Алмера
Collapse
X
-
колега,искам да те помоля за една детайлна снимка на таблото и да ми дадеш цена. Понеже едно приятелче си търси от доста време скоростомер. Едва ли ще ми дадеш само червячния механизъм само на скоростомера, така че дай някаква цена или за уреда или за цялото табло. Но първо снимка.Благодаря предварително.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
phoenix написа:колега,искам да те помоля за една детайлна снимка на таблото и да ми дадеш цена. Понеже едно приятелче си търси от доста време скоростомер. Едва ли ще ми дадеш само червячния механизъм само на скоростомера, така че дай някаква цена или за уреда или за цялото табло. Но първо снимка.Благодаря предварително.
Коментар
-
ами дай цена?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Колега, приятелчето с Нисана замина на плаване. Каза, че до около месец-два ще се върне. Не мога да го капарирам, без негово знание, така че като се върне, ако още не си го дал 100% ще го вземе.Извинявам се предварително, но така се получи, разминахте се за един ден.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Колега, приятелчето с Нисана замина на плаване. Каза, че до около месец-два ще се върне. Не мога да го капарирам, без негово знание, така че като се върне, ако още не си го дал 100% ще го вземе.Извинявам се предварително, но така се получи, разминахте се за един ден.
Коментар
-
за съжаление, момчето дето му трябва километража, замина на плаване и ще се върне около коледа. А немога да купя от негово име, най малкото не знам дали ще си задържи колата когато се върне. Все пак, ще се чуем пак около коледа.... може пък и да не си продал табото дотогава. п.п.баси, май се повтарям, нищо, ако не си разбралСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар