Колеги, имам възможност да взема едно Типо 1.6 двувалка за части. Типото е с чисто нова ходова част, ел пакет, нов радиатор, добър външен вид. Въпроса ми е ще имате ли интерес към части от такова типо за да знам има ли смисъл да го взимам. Ако някой мисли, че ще му трябва нещо повече от пластмаски по интериора / двигател, скорости, окачване, етц. / казвайте да го взимам и да ви удовлетворявам желанията. Парите за които ще го взема са много тънки така, че и цените няма да са кой знае какво.Поздрави !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.6 двувалка
Collapse
X
-
Земи го това:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29477Калниците ще му взема, кора, някакви други неща! :DПри добро желание може да направим един "joint venture" с тебе! :DАко може да се докара до София!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Re: Типо 1.6 двувалка
Disturbed написа:Колеги, имам възможност да взема едно Типо 1.6 двувалка за части. Типото е с чисто нова ходова част, ел пакет, нов радиатор, добър външен вид.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Имате интерес значи ..Колега, Plastex не мога да ти дам цени защото не съм го купил, просто имам възможност и ако имате нужда от части за такова мога да го взема и да го разглобя много бързо Joro, искам да те попитам имаш ли представа какво точно от ходовата част става и какво не за по големите мотори. Питам защото каза почти всичко.пп. забравих - няма климатик. с ел стъкла е и огледалата са ръчно управляеми. има дигитално табло и синия салон.
Коментар
-
Disturbed написа:Joro, искам да те попитам имаш ли представа какво точно от ходовата част става и какво не за по големите мотори. Питам защото каза почти всичко.
Коментар
-
Joro написа:Disturbed написа:Joro, искам да те попитам имаш ли представа какво точно от ходовата част става и какво не за по големите мотори. Питам защото каза почти всичко.
Коментар
-
Joro написа:Еднакви са, само може да има разлика в стегнатоста на пружините, така че трябва да се сменят комплект."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар