Дата на производство - септември 1992 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 113 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Хечбек Особености: 4(5) Врати Бордови компютър Ел. Огледала Ел. Стъкла Застраховка Имобилайзер Климатик Кожен салон Лети джанти Металик Серво управление Стерео уредба Халогенни фарове ел. Шибедах Повече за колата може да видите : http://www.stzcarfans.com/forum/viewtopic.php?t=148 цена 3400лв. и договаряне За въпроси и отговори на тел. 0889/368737Колеги колкото и да ми е трудно реших да продавам колата казвам какво е сменяно по нея - нов съединител, нова бензинова помпа, нови накладки отпред и отзад, нови филтри и масла, окачването е оправено и то, джантите са 15’’, спортен филтър-нов, спортно окачване(пружини), на кората съм с колони пайнер.+бонус прагове, който имат нужда от кит и боядисване(защото са само на стъкломат още). Само да кажа че на тези снимки колата е без спортните пружини тези който са я виждали знаят колко е ниска. Повече инфо има в гаража Снимки: в гаража
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT TIPO 2.0i ,кожа климатик-нова цена - 2.900
Collapse
X
-
Типо
Евала за колата ,много ми хареса,но колега съгласи се 4е ве4е пазара е претрупан с автомобили и дори за 3 хиляди лева може да си намериш горе долу свестна колица 96-97 година Просто типото е ве4е малко остаряло като концепция и затова може би хората нямат интерес Според мен я продай на 4асти и ще видиш 4е ще се разграби за секундиNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар