Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разни неща за типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разни неща за типо

Диджиплекс - 30 лв.;компютър Bosh - 50 лв.;табло за бушони (липсва реле за мигачи) заедно с бушоните и другите релета - 20 лв.;фарове, стария модел с крушки - по 20 лв. на бройка, двата за 30;стопове - по 20 лв. на бройка, двата за 30;мигачи, предни, бели, стария модел - 7 лв. на брой, двата за 10;жабка - 15 лв.;кутия въздушен филтър - 20 лв. (лепена е, но само по шевовете и е залепена добре);сенници - 5 лв. на брой, 5 лв. за двата;колани, задни, комплект - 20 лв. за трите, отделно - 10 лв. на бройка;кората под чистачките (едната пръскалка е махната) - 5 лв.;предна решетка, бордо, новия модел - 15 лв.;превключвател за мигачи и фарове (ръчката пред волана) - 15 лв.;маншон скоростен лост - 5 лв.;табло, аналогово с оборотомер - 40 лв.;задна кора с дупки за елипси - 10 лв., заедно с елипсите - 45 лв.;елипси пайнер, 2х40 вата, 4 лентови, коаксиални - 40 лв.;амортесьори, задна врата - 15 лв. за двата, по един не се продават;моноглава без плочката между двете части (слагана е газова) - 30 лв.;пластмасите от кутията пред волана - 5 лв. двете;резервна гума, Pirelli, репатрираща, с джанта - 20 лв. (заедно с крика - 30 лв.);крик - 20 лв. (заедно с гумата - 30 лв.);капаци за предните говорители (на таблото) - 5 лв. двата, отделно не се продават;Пластмасовото барче между седалкине, включително пепелниците - 20 лв;подглавник - 15 лв.Всички цени подлежат на договаряне, макар че са доста ниски по мое мнение. Пращам по "Еконт" до други градове за сметка на получателя. А, типото беше 1,4i.e. за компа и диджиплекса, но доколкото знам са същите и за 1,6. Може и да има и други неща, но сега не се сещам, а не ми се слиза до мазето да гледам. Ако има, ще пиша.
    Shit happens, sometimes...
    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Продаваш ли ключалката и заключващия механизъм на задната врата? Интересувам се и от:лостчето за мигачите и амортисьорите на задната врата. Дай цена PLEASE!
    сега кара ВЕЛОСИПЕД
    EX FIAT Marea 1.8 16V ELX 1999
    EX FIAT Tipo 1.6 ie
    EX FIAT Uno 1.0

Коментар

Капачетата на говорителите като решетки ли са или като мрежи?На типо след 93 са мрежести! Ако са такива ги взимам веднага!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Капачетата на говорителите като решетки ли са или като мрежи?
        Стария тип са, решетки.

Коментар

Малко снимки, които обещах на колеги:
          Прикачени файлове

Коментар

Малко нагоре

Коментар

ivjordan написа:
              Малко нагоре
              Както каза "Малко нагоре" :D - Таванната атпицерия бих я купил, ако е читава и без шибидах.
              Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

"Пластмасовото барче между седалкине, включително пепелниците - 20 лв;"Колега може ли една снимка за пояснение точно какво включва това.Копчетата за парното влизат ли в тази цена?Като говорим за пластмасово барче м/у седалките това включва ли и конзолата която тръгва от самото табло на която са копчетата за парното?

Коментар

калници има ли?

http://www.vbox7.com/play8678a8c

Коментар

кои размер е джантата 14 или 15 ако е 15 я зимам.

Коментар

Извинявам се на всички, че не съм отговарял тук или на лични, но известно време бях по морета и планини и не съм се докосвал до компютър. Вече съм на линия.

Коментар

Здрасти, колега, преди време взех газовата от теб. Въпроса ми е дали имаш още стоповете, че аман от шофьори?
                        FIAT BRAVO II 1.4 GPL
                        FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
                        FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
                        FIAT UNO 1.5

Коментар

Жабока ?

Жабока има ли го Още ? Бих го отнесъл
                          Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

колани

Интересуват ме коланите, ако са свободни да ми пратите телефон за връзка

Коментар

а тавана в какво положение е интересуваме ако е здеав и дали става за двуврато типо
                              fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
                              alfa 145

Коментар

Working...
                              X