Колеги бравото ми е със спортни пружини червени но понеже е 1.4 и няма как да се изшивам и не са ми нужни то при добра оферта мога да ги сваля и да ги дам.който ги иска дава неговите обикновените аз давам моите + 70 лева доплащанеТва е офертата и не подлежи на коментар.Който има по добро предложение да каже.И тва е последния път в който пускам обявата за пружините(вече трети пореден).Всеки път пускам,никакъв интерес и накрая като се откажа да ги продавам се почва със писмата.Ако не ви харесва офертата ходете си тарсете за по 180-200 лева както обикновено вървят...парите които искам са за труда на майстора който ще ги сменя и ако остане нещо ще е за почерпка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортни пружини
Collapse
X
-
Re: Спортни пружини
mitkosoft написа:Колеги бравото ми е със спортни пружини червени но понеже е 1.4 и няма как да се изшивам и не са ми нужни то при добра оферта мога да ги сваля и да ги дам.който ги иска дава неговите обикновените аз давам моите + 70 лева доплащанеТва е офертата и не подлежи на коментар.Който има по добро предложение да каже.И тва е последния път в който пускам обявата за пружините(вече трети пореден).Всеки път пускам,никакъв интерес и накрая като се откажа да ги продавам се почва със писмата.Ако не ви харесва офертата ходете си тарсете за по 180-200 лева както обикновено вървят...парите които искам са за труда на майстора който ще ги сменя и ако остане нещо ще е за почерпка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар