Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

RItmo 85s - на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RItmo 85s - на части

Всичко за Фиат Ритмо 85S - 85г. без челно стькло

Двигателя какъв е?Кубатура, едно/двувалов?Система на пълнене?
    Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
    София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21

Коментар

Кубатура 1.5, един вал, карбуратор

Коментар

Трябват ми разни пластмасови дреболийки, ако са в добро състояние:1. 2 бр. дръжка за отваряне на вратата отвътре (лява и дясна) - нямам предвид неподвижните дръжки, които са завинтени за вратата, а само лостчето, което се повдига нагоре за отваряне + плочката, която е монтирана под кората + щангичката от тази плочка до ключалката.2. Задни пепелници.
        Fiat Ritmo 105TC
        1600cc 105к.с.

Коментар

Лошо...Отзад на двете надлъжни щанги има ли напречна, която да ги събира?
          Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
          София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21

Коментар

Лошо... Отзад на двете надлъжни щанги има ли напречна, която да ги събира?
            Не разбрах, за какво лошо става вьпрос, а и за кои щанги?Ритмото, ще му поместя снимка и започва да се разглобява след вторник, 08.11.05!Така, че ако някой му трябва нещо, да пуска заявки!Мотора е на 168 000 км. беше ударено отпред преди 4год, но все не оставаше време за него, ама сега ще си намери майсторите!

Коментар

Като гледаш отдолу колата към задния мост трябва да вървят две дебели стабилизиращи щанги, та имат ли тези две щанги една , която ги съединява...А лошото е , че мотовилките надали ще ми свършат работа

Коментар

За Ритмото !!!!

Интересува ме продаваш ли карбуратора с всм.колектор и испускателният колектор и ако може ориентировъчна цена ....... Мерси предварително !!!!

Коментар

Интересува ме продаваш ли карбуратора с всм.колектор и испускателният колектор и ако може ориентировъчна цена ....... Мерси предварително !!!!
                  Приятелю, смятам да продам двигателя комплект, ако не успея, ще го тунинговам и смятам да му намеря подходящо място!

Коментар

hit-ko написа:
                    Приятелю, смятам да продам двигателя комплект, ако не успея, ще го тунинговам и смятам да му намеря подходящо място!
                    добре де хит-ко ... хехе ... верно въпроса ми е като на маняка дето му изтриха мнението ... как ше го тунинговаш ?и що по-добре не го запазиш - едва ли кой знае какъв келепир ше имаш от тоя двигател ... по интересно ще е за много народ да го напилиш и да споделиш инфото.
                    :: Show me some Madness ::

Коментар

Re: RItmo 85s - на части

hit-ko написа:
                      купувам челното стъкло обади ми се!!!

Коментар

Re: RItmo 85s - на части

potrebitel написа:
                        hit-ko написа:
                        купувам челното стъкло обади ми се!!!
                        бухахахаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 мдам ... на тоя маняк мнението затриха
                        :: Show me some Madness ::

Коментар

Working...
                        X