Golf III 1.9 TDВ отлично състояние!Продавам го за 2700 лева или бартер за по-нова количка (да речем Браво) и доплащане от моята страна !Голф 3-ка / 1.9 ТД / 92 г. / 199000 км / тъмно зеленЕл.стъкла / Ел. огледала / Серво / Лети джанти / почти нови гуми /халогени / трети стоп / здрави амортисьори / нови филтри /перфектен двигател / отличен зимен старт / отличен салон /здраво купе / маслото се сменя редовно / гори около 6/100 /не харчи масло / малки външни забележки / аларма /централно заключване / имобилайзерЗа контакт 0896 56 96 65
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам / Бартер Голф 3-ка 1.9 ТД.
Collapse
X
-
Ще го взема ама....... не отговарям на условията!!! http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...%D0%BB%D1%84_2Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
spokoen написа:Не благодаря! Мисля, че няма нужда. Не се чувствам обиден (още) :DИ пак благодаря за интереса! Мога да кажа, че форума ви (вече и ни ) е доста на високо ниво!Пожелайте успех с продажбата.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Е как няма да приема майтапа? След няколко поста, които прочетох ми направи впечатление, че този форум е доста по сплотен от някои други! Не знам каква е посещаемостта му, но явно хората държат на него. Така че, много по лесно приех майтапа без да се обидя и ви пожелавам форума на Фиат да достигне нивото на най-старите и най-големи форуми в нета! Благодаря и за вашите пожелания! Стискайте палци :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар