hf hpe написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На части фиат темпра 2.0 4х4
Collapse
X
-
Joro написа:Купето стои ли още? Интересува ме какво представлява кутията или как там да го нарека, предполагам че е някаква пластмасова рамка, където се слага филтъра на купето. Моята няма такова нещо и искам да и сложа филтър, защото днес като монтирах вътрешното тяло на климатика, такива боклуци изкарах.....Това стои в кухината на ел. двигателя на чистачките, само че от дясната страна. Ако може да ми го снимаш ако изобщо го има...
Коментар
-
Joro написа:Купето стои ли още? Интересува ме какво представлява кутията или как там да го нарека, предполагам че е някаква пластмасова рамка, където се слага филтъра на купето. Моята няма такова нещо и искам да и сложа филтър, защото днес като монтирах вътрешното тяло на климатика, такива боклуци изкарах.....Това стои в кухината на ел. двигателя на чистачките, само че от дясната страна. Ако може да ми го снимаш ако изобщо го има...Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
интересува ме датчика за нивото на течноста в казанчето за чистачките, има ли, работи ли и цена, също и раменете на чистачките, ако са от обикновенните /като на типото от първите години на които се сменят не само перата, а е със стандартни чистачки/TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар