Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На части фиат темпра 2.0 4х4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам и аз цена за 4х4.Приятен ден

Коментар

баси много здрави били тези темпри беникой да не му трябва нищо

Коментар

дай народна цена за бензиновата помпа
        tempra 2.0i.e.

Коментар

имаш лично съобщение

Коментар

стойката на антената+самата антена гледам че са тамкаква цена и кога можеш да ми я пратиш
            Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

Търся си клапана за празен ход-цена.

Коментар

Купувам на момента:- Двете странични огледала.- Машинката за централното на петата врата.- Машинката за централното на предна лява врата.Климата в к-т ли се продава?Трябва ми цялата онази коруба на която стои вентилатора, филтъра и клапата за рециркулация на въздуха.Това ако клапата работи - само заради това ми трябва За теглича гледам са те питали-вероятно няма?Давай цена за всичко и координати от къде да ги взема.Гледам не ти е пред блока, така че чакам инструкции
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                  Купувам на момента:- Двете странични огледала.- Машинката за централното на петата врата.- Машинката за централното на предна лява врата.Климата в к-т ли се продава?Трябва ми цялата онази коруба на която стои вентилатора, филтъра и клапата за рециркулация на въздуха.Това ако клапата работи - само заради това ми трябва За теглича гледам са те питали-вероятно няма?Давай цена за всичко и координати от къде да ги взема.Гледам не ти е пред блока, така че чакам инструкции
                  огледалата са били електрически, но шофьорското е чупено и е монтирано ръчноцена на 2-те огледала 40 леваклиматика искам да го продам комплект, но все пак коли при мен бол и имам моторчето за клапата(ако става въпрос за рециркулиращата въздха в купето) 25 кинтамашинка за 5-та врата 10 кинтамашинка за предна врата 15 кинтатеглич нямаколата е в Божурище и за това обикновено събирам поръчки през седмицата и събота неделя са ми в гаражаза другите колегиантената според мен е супер гадна и мога да ти я подаря, но нямам възможност да се занимавам с куриер многомоторчето за празен ход е едно от нещата които са безценни и не се продават :D

Коментар

За климатика

Интересува ме комплекта климатик (може би без контролния панел). Бих желал да помоля за малко повече информация за разположението на компресора за климатика (захващане, ремъци за задвижване и т.н.) при този двдигател, и дали знаеш дали по същия начин се инсталира на двигател 1.6 i.e. / Фиат Типо /. За останалото предполагам, че не трябва да има проблеми....

Коментар

Re: За климатика

znikolov написа:
                      Интересува ме комплекта климатик (може би без контролния панел). Бих желал да помоля за малко повече информация за разположението на компресора за климатика (захващане, ремъци за задвижване и т.н.) при този двдигател, и дали знаеш дали по същия начин се инсталира на двигател 1.6 i.e. / Фиат Типо /. За останалото предполагам, че не трябва да има проблеми....
                      на 1.6 разположението на климатика е корено различнои няма да стане лесно

Коментар

Re: За климатика

hf hpe написа:
                        znikolov написа:
                        на 1.6 разположението на климатика е корено различнои няма да стане лесно
                        Много благодаря за информацията

Коментар

интересува ме вътрешната дръжка с копчетата за ел. стъклата (шофьорската).
                          FIAT- TIPO 1.4 i.e

Коментар

Л.с. имаш и от мен .

Коментар

stas_666 написа:
                              интересува ме вътрешната дръжка с копчетата за ел. стъклата (шофьорската).
                              10 български лева

Коментар

А случайно хидравличната помпа да ти е останала?

Коментар

Working...
                                X