Искам и аз цена за 4х4.Приятен ден
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На части фиат темпра 2.0 4х4
Collapse
X
-
Купувам на момента:- Двете странични огледала.- Машинката за централното на петата врата.- Машинката за централното на предна лява врата.Климата в к-т ли се продава?Трябва ми цялата онази коруба на която стои вентилатора, филтъра и клапата за рециркулация на въздуха.Това ако клапата работи - само заради това ми трябва За теглича гледам са те питали-вероятно няма?Давай цена за всичко и координати от къде да ги взема.Гледам не ти е пред блока, така че чакам инструкцииI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Купувам на момента:- Двете странични огледала.- Машинката за централното на петата врата.- Машинката за централното на предна лява врата.Климата в к-т ли се продава?Трябва ми цялата онази коруба на която стои вентилатора, филтъра и клапата за рециркулация на въздуха.Това ако клапата работи - само заради това ми трябва За теглича гледам са те питали-вероятно няма?Давай цена за всичко и координати от къде да ги взема.Гледам не ти е пред блока, така че чакам инструкции
Коментар
-
За климатика
Интересува ме комплекта климатик (може би без контролния панел). Бих желал да помоля за малко повече информация за разположението на компресора за климатика (захващане, ремъци за задвижване и т.н.) при този двдигател, и дали знаеш дали по същия начин се инсталира на двигател 1.6 i.e. / Фиат Типо /. За останалото предполагам, че не трябва да има проблеми....
Коментар
-
Re: За климатика
znikolov написа:Интересува ме комплекта климатик (може би без контролния панел). Бих желал да помоля за малко повече информация за разположението на компресора за климатика (захващане, ремъци за задвижване и т.н.) при този двдигател, и дали знаеш дали по същия начин се инсталира на двигател 1.6 i.e. / Фиат Типо /. За останалото предполагам, че не трябва да има проблеми....
Коментар
-
Re: За климатика
hf hpe написа:znikolov написа:Интересува ме комплекта климатик (може би без контролния панел). Бих желал да помоля за малко повече информация за разположението на компресора за климатика (захващане, ремъци за задвижване и т.н.) при този двдигател, и дали знаеш дали по същия начин се инсталира на двигател 1.6 i.e. / Фиат Типо /. За останалото предполагам, че не трябва да има проблеми....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар