Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам
Collapse
X
-
Колега, бях ти писал Л.С., нищо не ми отговори. Затова ще ти пиша тук: склонен съм да купя волана на тази цена, макар че не ми трябва целия, а само еърбега. Но при едно условие: ако волана и еърбега на снимките си ги разглобявал ти и си наясно как се прави, да разглобиш и моя волан, да се убедя, че наистина нямам шофьорски еърбег (това поне казва диагностиката) и ако е така, да прехвърлиш еърбега от твоя на моя волан. Майсторите, които познавам, ми казаха, че не са наясно с еърбеците, че се страхуват да не гръмне след свързване и т.н, не познавам никой, който може да го свърже.Пиши ми в темата или на лично съобщение дали си съгласен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Колега, бях ти писал Л.С., нищо не ми отговори. Затова ще ти пиша тук: склонен съм да купя волана на тази цена, макар че не ми трябва целия, а само еърбега. Но при едно условие: ако волана и еърбега на снимките си ги разглобявал ти и си наясно как се прави, да разглобиш и моя волан, да се убедя, че наистина нямам шофьорски еърбег (това поне казва диагностиката) и ако е така, да прехвърлиш еърбега от твоя на моя волан. Майсторите, които познавам, ми казаха, че не са наясно с еърбеците, че се страхуват да не гръмне след свързване и т.н, не познавам никой, който може да го свърже.Пиши ми в темата или на лично съобщение дали си съгласен.fiat bravo 16_16v 103hp
Коментар
-
nikolov-1.6_v16 написа:колега може да имаш възглавница но скъсан спирален кабел и да сложиш чисто нов нема станеTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар