Ако някой си е харесал много колицата съм склонен на договорка но нека тя бъде разумна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам FIAT Punto 1.4 GT (Turbo) ABARTH - ПРОДАДЕНА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
alexbg21secret написа:Може и малко повечко да харчи 3та серия с чип ми дава 13-15 градско 10 извънградско. При ръчкане спокойно минава 20 !!! Ако караш на ръба на вкл. на турбото става иначе стрелката на бензина може да се види как спада Правете си сметката
Коментар
-
Имам го същото и да дам малко инфо за непросветените.Колата е със най-високата степен на сгъстяване 9:1 за разлика от ГТ1 което е 7.8:1Това прави мотора още по икономичен като извънградско ми е падала до 4.7л/100км с постоянна скорост от 100км/ч.Градско гори минимум 10 като наистина може да се наблюдават и разходи 15-16 дори и повече.Салона на купето е от втората версия ГТ2 като мотора е от най-новите ГТ3 което се вижда по моторчето за празния ход монтирано отгоре на всмукателния колектор.Много пъргава кола същевременно икономична.Спирачките са и много добри.Като цяло добър автомобил.поздрави на всички които са се спряли на този автомобилPunto 1.4 gt
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар