Ето и снимки на елементите които търся - преден пепелник и машинката за ел. регулиране на десен фар. Само остана да кажеш за тази кора дали я имаш под радиаторите оптрд?
Re: val_mcraeБлагодаря за снимките.В момента съм в командировка.Като се върна в Бургас в понеделник, ще се разровя в кашоните с части, за да намеря машинката за фаровете и пепелника.Кората под радиатора също ще я потърся, но имам някакви спомени, че не беше съвсем здрава (дано греша).За в момента са продадени:- двата халогена;- кутията на въздушния филтър с маркучите към нея;- въздухопродода;- левия фар;- П-образната рамка над радиатора (+ планката за затварянето на предния капак);- още няколко дребни детайла.На евентуални запитвания за части ще мога да отговоря най-рано в понеделник след обед.
Re: val_mcraeБлагодаря за снимките.В момента съм в командировка.Като се върна в Бургас в понеделник, ще се разровя в кашоните с части, за да намеря машинката за фаровете и пепелника.Кората под радиатора също ще я потърся, но имам някакви спомени, че не беше съвсем здрава (дано греша).За в момента са продадени:- двата халогена;- кутията на въздушния филтър с маркучите към нея;- въздухопродода;- левия фар;- П-образната рамка над радиатора (+ планката за затварянето на предния капак);- още няколко дребни детайла.На евентуални запитвания за части ще мога да отговоря най-рано в понеделник след обед.
Ако в понеделник след обяд си в Бургас звънни ми да се срещнем, аз ще съм там тогава ,ако е възможно да огледам ако нещо ми хареса 0885677449 Цецо
Re: val_mcraeЦена на машинката за ел. регулиране на десен фар - 59 лв.Предния пепелник още не съм го намерил в кашоните - ако изкочи, цената ще е 6 лв.Пластмасовата кора под радиатора по всяка вероятност е изхвърлена.Re: coupe 2000За съжаление се прибрах в Бургас твърде късно.Ако те интересува нещо конкретно, ще ти изпратя снимки.
Продавам Fiat Coupe на части.В общи линии всички агрегати са на линия (без десния халоген - продаден).Колата е ударена отзад отдясно (повредени са задната броня, багажника и спойлера, задния десен панел, задното стъкло е счупено).При спирането, колата се удря по-леко отпред отдясно пред колелото (изкривен преден капак, десен носач и десен преден рог, пукнато стъкло на преден десен фар).Купето е внесено лятото на 2007 година от Германия, с валиден технически преглед там до 02.2009 г.В България има изминати под 5000 км.Двигателят е на 140 000 реални км.Ламарините, с изключение на посочените като повредени по-горе, също са в наличност.Фиатът в момента се разглобява в автосервиз в Бургас.
YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Re: RaggaJungleИ ти Re: phoenixРадиатора е здрав, в добро състояние (антифриза доста изцапа гаража при свалянето му ) - цена 119 лв.Мога да направя и изпратя снимки на самия радиатор, ако имаш интерес.
Коментар