Либрата е 1.9 гтд.Отли4но састояние.Разход 7 градско и 4 извънградско.Сменени амортесьори,термостат,дясна биалетка,тампони на стабилизиращата щанга отпред и отзад,сменени са предните наклатки ,обслужена.Колата има каско,гражданска и винетка за цялата година.Година на производство 20.12.99 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Либра
Collapse
X
-
Buch написа:Не искам да спамя колега, обаче "4 извънградско"Аз като давам 3.2/100 с Рено Меган 1.5 DCi какво да кажа :D Това е разход при 90км/ч.Като го карам с 130/140 ми скача на 4.3/100 ... кеф
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Сори за спама ама това малко ми е извън реалноста:Dodo 155 Пуснато на: Сря Май 21, 2008 3:30 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Buch написа:Не искам да спамя колега, обаче "4 извънградско" Не го спами, може да даде такъв разход Аз като давам 3.2/100 с Рено Меган 1.5 DCi какво да кажа Това е разход при 90км/ч. Като го карам с 130/140 ми скача на 4.3/100 ... кеф"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Не се шашкайИ аз не можех да повярвам в началото
Интересувах се за този двигател и се оказа доста икономичен - 1.5 DCi 85 к.с.
Разхода ми в града, при това движение е малко над 6, по-точно 6.2/100 с климатик
Истината е, че карам по-пенсионерски, сигурно това е причината за ниския разход.
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Не се шашкайИ аз не можех да повярвам в началото
Разхода ми в града, при това движение е малко над 6, по-точно 6.2/100 с климатик
Истината е, че карам по-пенсионерски, сигурно това е причината за ниския разход.
Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Иззвинявам се за спама, но да си кажа:Този двигател на Рено 1,5 ДСИ съм го карал в две коли - в новата Лагуна, там е с мощност 110 кс съчетан с 6 степенна механична скоростна кутия и в новото Канго, там мисля е във вариант 90 коня, 5 степенна механична. Лагуната я взех на 86 километра и я върнах на 980, а Кангото на 28 км и го върнах на 840. Уточнявам го, защото в началото харчат малко повече. Но и в двата случая разхода ми беше около 6,8 и то основно на извънградско. Това по борд компютър. На Лагуната, на 6та и около 2500 оборота отчиташе около 5 на 100 разход. Но 4/100 разхиод доста ме съмнява.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
pecata написа:Dodo 155 написа:Не се шашкайИ аз не можех да повярвам в началото
Градско 5.2, извънградско 3.9
Аз казвам какво ми излиза като раход, след като посетя колонката.Използвам много проста формула: заредени литри / изминати километри * 100 = разхода
Бордкомпютъра не го гледам, защото ми показава дори по-малко
За сравнение ... преди 2 години купих едно Пунто 1.7 TD за жена ми, което е перфектно /сега го кара майка ми/ и под 10/100 градско не слиза. Сега съм попаднал на икономична кола, какво да направя, да я върна и да си взема друга ли
Който не вярва идва, слага 1000 лева на капака, пълня я до горе и кара. Като свърши нафтата я зарежда и гледа разхода
и после остава без 1000 лева ... примерно :D Време да спрем, че осрахме темата
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Извинявам се за не палната обява.Тези дни ще приложа и снимки.За хора от форума цената 10800-крайна.За други цената е друга.тел. ми е 0888380902 либрата е комби-сребриста.Екстри:АБС,музика босе(туба+чейнджар),кожа(синя),стандартно оборудване, няма навигация и телефон.Всичко работи.Може би ще има вапрос защо я продавам?за да си взема по нова година и с навигация. Колата е с чип и е около136 коня.Относно критиката на колегата че не сам коректен за разхода.....пари не давам на никой за да ми вярва,а ако някой има излишни може да се обзаложим.последни засичания 99,7 км-7.02 л. само градско и 958 км -59 л. от които около 450км са извънградско.И едно уточнение скороста при изеанградското е 90-120 км/ч а в градски условия не сам влизал в големи задраствания от сорта на: от сфетофар до светофар за половин час.Засичането е пално-пално
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар