За неща които не съм споменал питайте тук или на тел.: 0883/384-182Двигател(всмукателни колектори, изпускателни колектори, турбо, алтернатор, стартер,компютър + инсталация) - Пълен комплект - 1300 лв. Скорости - 300 лв. Пълен комплект климатик(правен е ремонт на компресора) - 350 лв. Километраж с оборотомер - 70 лв. Централна конзола - 60лв. Волан с Airbag(неизкачал + компютър) - 80 лв. Електрически огледала - 70 лв. бройката Стъкла на вратите - 40 лв. борйката Червени пружини(предните - целите макферсони!!!) - 160 лв.Предна броня - 100лв. Всякакви видове радиятори,хидравлична рейка,ABS,ел. шибидах,маркучи,интерколер!!!Има още доста неща - питайте!!! Цените могат да се ДОГОВОРЯТ на място!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигател,скорости...Браво ТД100
Collapse
X
-
Хайде качи снимки че е по лесно, а и се сещаме за повече неща мен ме Интересуват няколко работи: 1.Лостче за фарове и чистачки- състояние, цена и снимка по възможност 2.Капак на генератора(който е за оборотомера)- цена мейла ми е gosho_777@abv.bg ако искаш там ги прати Мерси предварителноBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
ogi28b написа:Купувам и горивото което е останало, по левче за 2 литра. майтапа се...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар