Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lancia Delta 1.6 16v, климатроник, нов внос от Германия

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Lancia Delta 1.6 16v, климатроник, нов внос от Германия

    Дата на производство - декември 1997 г. Мощност - 103 к.с. Пробег - 178 000 км. Оборудване: 4(5) Врати, ABS, Airbag, елекрически огледала, електрически регулируеми фарове, електически стъкла, климатроник, оригинален спойлер на 5-та врата, плюшен салон, подлакътник на шофьора, серво управление, стерео уредба с предни и задни колони, тъмно син металик, централно заключване. Колата е нов внос от Германия и е в много добро състояние! Прекарах доста време в търсенето на наистина читав автомобил, като в интерес на истината марката и модела не бяха от значение. Купих го с нетърговска цел, а за транспортиране на пакет от стоки закупени от ebay.de. До момента ми е излезнал точно 3600 лв, като в тази сума са включени самото закупуване на колата и разходите по докарването. Продавам го на абсолютия минимум, т.е. за 3600 лв. GSM: 0888/993-170 Заблежки: леко одраскана задна броня от дясно и частично закъсано перо на гуменото уплътнение на шофьорска врата.

    #2
    Утре ще карам Ланчията в една автокъща да се продава, та някой ако все още се чуди дали да я взима сега е момента. Влезне ли в атокъщата ще трябва да вдигна цената на 3700 лв заради комисионната на търговците.Или иначе казано към момента мога да я дам промоционално за 3500 лв.

    Коментар


      #3
      дай някоя снимка да я видим тая ланча

      Коментар


        #4
        Kолата още се продава! От автокъщата днес ми казаха, че ще им е невъзможно към момента да я вземат, защото били зарити с коли. Та съм в процес на изчакване да се обадят.Иначе: на 5-тата врата колата имаше лепенки, които днес махнах. Задната броня беше одраскана, но се оказа че не е нещо сериозно и със спирт се изтриха следите. Перото на гуменото уплътнение на шофьорската врата беше закъсано, но го залепиха. С две думи колата в момента е без забележки!Прилагам актуални снимки.
        Прикачени файлове

        Коментар


          #5


          PS: Пожелание мога да пратя още снимки по e-mail.

          Коментар


            #6
            Запазена.

            Коментар


              #7
              Продадена.

              Коментар

              Working...
              X