разчиствам гаража със сигурност се сещам за следните нещакасетофон кенууд с падащ панел перфектен скоростна кутия пунто 1.2 - перфектна скоростна кутия същата - 3-та скорост изскача като пусна съединителя казаха ми че ремонта е лесен но не ми се занимавакомплект пружини оригинални - пунто спортинг - перфектни и ръжда нямат изпускателен колектор 1.2 16встабилизираща щанга - предна с тампонитекомплект свещи денсо карани са малко - подарак феродов диск валео - подарак моторче празен ход безпроблемно бобини 2 бр. перфектни едната е на 1 месец ТПС датчик дросел пластмасовите колектори бензинова рейка с регулатора филтърна кутияи общо взето почти цял мотор на 4аститурбо к16 - типо/темпра 1.9ТД перфектно добавям алтернатор и хидравлична помпа ... поне за това се сещам засега ... цени ще измислим народни стига да има интерес 0889506769 - Ицоedit: добавям 2 чисто нови гарнитури за 1.6 16в браво брава и т.н. - Гйотце
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разни неща за пунто - разчистване на гаража :)
Collapse
X
-
Колега драсни едно Л.С за бобините цена!?!?!? Спешно!Кутия на филтъра , ако става за 1,2 75 пълна инжекциия!!!!!СпешноАко имаш кабели , з асвещите ма не купувани в България А и феродовия ДискPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Punto75MPI написа:Колега драсни едно Л.С за бобините цена!?!?!? Спешно!Кутия на филтъра , ако става за 1,2 75 пълна инжекциия!!!!!СпешноАко имаш кабели , з асвещите ма не купувани в България А и феродовия ДискLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
и на мен ми трябва задната чистачка само пишката ми стърчи която излиза от капака.също така и пружинките където държат накладките.ако имаш и капака на ангренажния ремък пиши ми на ЛС мерси предварително. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat Bravo 1.6 16v не пипам десния педал, че направо полудява
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар