Виж в раздел ретро.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26634Колега, браво за желанието и интересната кола за продажба но няма никакви данни за нея, също и цена!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа GTV 2000, 82 г.
Collapse
X
-
Абе колега какви са тия простотии бре!?!?!?Ти продаваш ли колата или си написал "Житие и страдание грешнаго Buch-а"!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Buch написа:продавам я.... а аз не мога да разбера ти шегуваш ли се или се е***аш....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ето и повече данни
Година на произвоство: 1982кубатура: 2000 куб. см.Мощност: 130 к.с.Километри: реални Цена: 3 600лв.Колата съм я купил преди година и шест месеца. Доколкото знам съм трети собственик. Колата е правена но доста некъдърно и има нужда от сериозна тенекиджийска работа. По принцип много са малко автомобилите във този вид, подлежащи на реставрация. Иначе колата си е изцяло окомплектована. Двигателя по думи на предишния собственик е след ремонт - сменени сегменти. Колата съм я карал и си мисля че двигателя е ок. Джантите от снимката са свалени иначе всичко е едно към едно. Имам и много резервни части за нея.
Коментар
-
няма ли фенове на стари автомобили в този форум?
:D сигурно ви спира факта че няма волан :D .....има даже два волана - един оригинален (имитация на дърво, но е поизтъркан) и един неоригинален "тип спортен - кожен", който мен не ме кефи...свалих го защото имаше проблем с лостчето за мигачите....а пък взех че я снимах така...ако държите ще я снимам със волан А сега по - сериозно. Продавам я защото ми трябват пари, иначе не ми и се иска.....Предлагаха ми доста бартери за други коли, но не са ми нужни, имам общо 5 (в момента продавам още 3.....)По-скоро съм склонен да коментирам цената, при сериозен интерес
Коментар
-
Колега ако не си го направил- пусни си обявата в http://clubalfaromeo.com/forum/index.phpМисля че ще има интерес.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар