Данни:ФИАТ БРАВА ЕЛХ 1.6 16ВДата на производство - 1997 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 103 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - към 260 000 кмЦвят - Сив МеталикОсобености:4(5) ВратиЕл. Огледала (отопляеми)Ел. СтъклаИмобилайзерКлиматикМеталикСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЕл. ФаровеАлармаЦентр. заключванеМетанова УредбаГражданска ОтговорностГодишна ВинеткаПълно КаскоЦена:4000лв.Колата е с уредба пълен метанов инжекцион, бутилка 100л!!! Уредбата е поставена в Италия и е перфектна, работи иделано, карал съм колата около 9 месеца и не е дала никакви проблеми, оптимален разход на гориво, не е нужна регулация след всяка смяна на въздушния филтър! На метан минавам 100км с 5-6лв!!! Двигателя е в отлично състояние за последния месец му е правена на 2 пъти диагностика! Сменени са следните неща по нея съвсем на скоро:-масло АЦ ДЕЛКО-свещи NJK-кабели за свещи-носачи предни, беалетки, кормилни накрайници-масло за хидравликата-въздушен филтър и филтър за масло-нов акумулатор монбатПредпочитам да я продам без стереото (сони със USB и две елипси сони експлоуд трилентови) но ако някой желае да я купи задължително с него +300лв.Колата има и нови зимни гуми (карани са само тази зима) Блекстоун, летни трябва да и се сложат само и е готова за каране. Климатика работи идеално! Предно стъклко със сенник. Има забележки само по външния вид иначе технически е в отлично състояние! Напълно обслужена, както викат на Горубляне "Качваш се и караш"! Коментар на цената само от сериозни лица!Автомобилът се намира в Перник и евентуално ако някой желае да направи оглед може да го направи най - вероятно след сряда идната седмица, тъй като в момента не съм в региона. След сряда е възможно и в София да се види тъй като съм почти всеки ден в софия през седмицата. Телефон за връзка: 0899908725Скайп: andrey.georgievОтговарям и на ЛС, но по рядко.БЕЗ СПАМ И ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ МОЛЯ!!!Ето и снимки, на тях колата е доста мръсна иначе изглежда доста по - лъскава, но нямах време да я мия:

Коментар