jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам на части МАРЕА КОМБИ 1.9ТД 97г.
Collapse
X
-
на снимката е с кръгове абе я най-добре ми прати снимка give_a_dog@abv.bg и ако е такъв където ми трябва направо ще ми го пращаш
Коментар
-
колега какво стана с джантите? Хайде качи снимки че е по лесно, а и се сещаме за повече нещамен ме Интересуват няколко работи:1.Лостче за фарове и чистачки- състояние, цена и снимка по възможност2.Капак на генератора(който е за оборотомера)- цена3.Джантите- снимкимейла ми е gosho_777@abv.bg ако искаш там ги пратиМерси предварителноBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
И мен ме интересуват джантите.Пусни снимки тук janyboy@abv.bg Какъв размер са гумите .../../...?Мерси.
Коментар
-
janyboy написа:И мен ме интересуват джантите.Пусни снимки тук janyboy@abv.bg Какъв размер са гумите .../../...?Мерси.FIAT i ALFA
Коментар
-
Gosho_777 написа:колега какво стана с джантите? Хайде качи снимки че е по лесно, а и се сещаме за повече нещамен ме Интересуват няколко работи:1.Лостче за фарове и чистачки- състояние, цена и снимка по възможност-30lv2.Капак на генератора(който е за оборотомера)- цена3.Джантите- снимкимейла ми е gosho_777@abv.bg ако искаш там ги пратиМерси предварителноFIAT i ALFA
Коментар
-
Получих си моята поръчка, човекът ме е разбрал БУКВАЛНО от 1 ред. Без да уточняваме нищо освен цена и адрес. Супер надежден търговец.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Хидравличната рейка в какво състояние е?И цена?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар