Донесоха ми го за да му ползвам чипа за мойта, но ми трябва предишна версия. (до 199цена: 65 лв.или бартер за ключ с чип/ или само чип от модела до 98(до 98 са 13-ки чиповете, а след 1998 това са 11-ки чиповете)за отделно :- 25 лв. платка- 45 лв. чипкато давам само платката или само чипа, за да мога да покажа на втория купувач - за останалата част- целия ключ как изглежда.иначе комплекта си е 65 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам/заменям ключ с дистанц. след '98 за такъв преди '98
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Това на халката да не е кода???? Ако е така - ще го купя за да си имам 2 дистанционни работещи.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
u_bo
jenshen73 написа:Това на халката да не е кода???? Ако е така - ще го купя за да си имам 2 дистанционни работещи.
Коментар
-
u_bo
Re: код
kluchar написа:нещо работата е много дълга
Коментар
-
jenshen73 написа:Това на халката да не е кода???? Ако е така - ще го купя за да си имам 2 дистанционни работещи.МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
БРАВА 1.8 16V ELX 96
Коментар
-
u_bo
Румен Георгиев написа:jenshen73 написа:Това на халката да не е кода???? Ако е така - ще го купя за да си имам 2 дистанционни работещи.
Коментар
-
u_bo
за отделно :- 25 лв. платка- 45 лв. чипкато давам само платката или само чипа, за да мога да покажа на втория купувач - за останалата част- целия ключ как изглежда.иначе комплекта си е 65 лв.
Коментар
-
Може ли да се поръча такъв ключ за Пунто II, че на моя дистанционното се е скапало и доста трудно работи?С две думи, трябва ми курубата на ключа, за да си я сменя.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
u_bo
-
Re: Продавам/заменям ключ с дистанц. след ’98 за такъв преди
u_bo написа:Донесоха ми го за да му ползвам чипа за мойта, но ми трябва предишна версия. (до 199цена: 65 лв.или бартер за ключ с чип/ или само чип от модела до 98(до 98 са 13-ки чиповете, а след 1998 това са 11-ки чиповете)за отделно :- 25 лв. платка- 45 лв. чипкато давам само платката или само чипа, за да мога да покажа на втория купувач - за останалата част- целия ключ как изглежда.иначе комплекта си е 65 лв.BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
u_bo
-
-
u_bo
-
u_bo
някой ще сподели ли КОЛКО батерии са в тоз клюябяха 2 бр. тънки една върху (CR 2016) друга - изхабени и ги махнах - общо ? 6 V ?сега сложих една CVR2032 - и е общо 3 V -и не знам оригинално на 6 или на 3 волта работи тоз ключ ? ? ? ? ? ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар