Продавам 2 задни пружини за типо стават за браво, а купе и ланча и други италианки.цена: 100 лева тел.: 0888/520-062
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортни прУжини Ейбах
Collapse
X
-
Ще имам ли проблем ако отпред съм с нормални, а отзад със спортни?Няма ли да се вдигне много предницата ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Да естествено, че ще сложа и отпред после. Но първо искам да направя замяната на целия заден мост оборудван със газови амортисьори и спортни пружини. Чак след това ще работя по предницата! Замислям се сериозно.. някакъв коментар по цената + разходите за моя сметка ? Пиши на лично..||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
За да съм сериозен, имам няколко въпроса първо, ти ли си ги купувал новиколко са каранидай снимка на 4-те, двете свалени, другите, както са на колата и разбира се, цена за 4-теп.п: прати ми снимките на мейла, аз ще ги кача във форумаvehin@yahoo.comA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар