Fiat Bravo 1.9 JTD AbarthДанни:Дата на производство - август 2000 г.Тип двигател - ДизеловМощност (к.с.) - 105 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - КупеЦвят - СивОсобености:2(3) ВратиABSAirbagЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЕл. ФаровеЗастраховкаИмобилайзер - ключ с чипКлиматроникЛети джантиМеталикНов внос - първа регистрация в BG 13.03.2008г.Серво управлениеЦ. заключванеАлармаДопълнителна информация:Спортно окачване Bilshtein - сини пружини и жълти амортисьори. Спортни гърнета от колекторите POWERFUL - има и някакъв документ за тях. Джанти 15’ OZ Racing 7J с нови гуми 195/45. Сменени консумативи + нов интерколер. Колата е перфектна! Продавам я защото искам да си купя нещо по голямо (Alfa 156 може би).Цена: 6000 лв.тел.: 0888/291-612
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth 08.2000 г. ПРОДАДЕН
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не съм я засичал точно, но грубо около 7. Има някои дребни забележки, но те естествено ще се приспаднат от цената на място.Колата е с първа регистрация на 13.03, така че я имам от няма и месец. Единствената причина да я продавам е че ми трябва по голяма,а в момента нямам възможност да си купя втора.Ето снимка на циферблатите:Fiat Coupe 1.8 16V
Коментар
-
Колата съм я виждал защото пича ми е съсед. Невероятни са тези джанти, за асвалта е като залепена. Да правим бартер за моята брадва? Ще имаш 4 врати и по-голям разход ... и в Неделя пусни нещо яко за да се събуждам доволен от звука, който се носи ... ти с музиката ли я продаваш? За колите бартера е в кръга на шегата щото няма да се съгласиш, но за джантите и аз съм навит. Още повече, че имам оригинални от Браво, с които да я дадеш евентуално. Ще приказваме ако се видим преди да го продадеш.
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth 08.2000 г. нова цена
V_RIP написа:Fiat Bravo 1.9 JTD AbarthДанни:Дата на производство - август 2000 г.Тип двигател - ДизеловМощност (к.с.) - 105 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - КупеЦвят - СивОсобености:2(3) ВратиABSAirbagЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЕл. ФаровеЗастраховкаИмобилайзер - ключ с чипКлиматроникЛети джантиМеталикНов внос - първа регистрация в BG 13.03.2008г.Серво управлениеЦ. заключванеАлармаДопълнителна информация:Спортно окачване Bilshtein - сини пружини и жълти амортисьори. Спортни гърнета от колекторите POWERFUL - има и някакъв документ за тях. Джанти 15’ OZ Racing 7J с нови гуми 195/45. Сменени консумативи + нов интерколер. Колата е перфектна! Продавам я защото искам да си купя нещо по голямо (Alfa 156 може би).Цена: 6000 лв.тел.: 0888/291-612Fiat Marea 1.6 16v Bipower
Citroen Saxo 1.6 VTS 90 k.c.
Citroen Saxo 1.6 16v 118 k.c.
Коментар
-
Брат абе и аз искам да те попитам за бартер. Мойта кола пак Фиат Браво сом че е бензин и е 1.6 16v.Направил съм и некакав оптичен тунинг. Ако си заинтересован ще ти пратя и снимки и още информация:vankata_dupnica@abv.bgИнтересувам се от нея защото имам страшно много идеи за оптичен тунинг и съм решил да пробвам много неща върху много коли. Но винаги съм искал 1.9 jtd. Естествено и доплащане ще има ама......ако се заинтересуваш пишиЖивотът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар