Хайде колеги , правя и коментар по цената , за жени преференциални цени по случай 8-ми март Very Happy
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Офф от Рено Клио - Енерджи
Collapse
X
-
Не знам за нулата , така си беше и в Италия. На вратата , на лепенката за обслужване пишеше 093660 км. А пък за каране, тя няма номера, а ченгетата са много алчни.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Disturbed написа:аЛчни са - 1 път му давам 5 лв. и той вика: - подиграваш ли се с мене....
Коментар
-
Ами не знам брат, подгрява нещо, ама какво точноНе се бях и заглеждал много по документите и едва вчера разбрах, че е било и 16 клапана. Ами ще му видя сервизната документация и в книжката и обещавам веднага да кажа :D
.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Колега въздържай се от подобни забележки моля! Ако нямаш какво да кажеш то по не не го прави тук (имам предвид измислени забележки от тоя сорт)! И още нещо както и сам виждаш казал съм че не знам какво се подгрява, но е факт че когато дам на контакт светва и след известно време изгасва. А относно паленето не пали така, така може би пали някое Тико.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар